Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Home » Eten & Drinken » Visrestaurant El Tintero


Visrestaurant in Málaga – El Tintero

Alle soorten gegrilde en gebakken vis en zeevruchtenVisrestaurant El Tintero
Dit visrestaurant is een heel speciale plek om vis te eten. Het is niet het gezelligste en ook niet het goedkoopste visrestaurant van Málaga.

Visrestaurant El Tintero in Málaga ligt aan het strand van Playa del Dedo, in de visserswijk El Palo eventjes voor de jachthaven El Candadoa. In El Palo vind je veel visrestaurantjes, dit was vroeger een vissersplaatsje.

Huur een fiets en rij heerlijk over de boulevard naar El Palo en ga een lekker visje eten en geniet van het eventjes andere visrestaurant

Dit visrestaurant is mischien wel het bekendste visrestaurant van Málaga  - De Inktvis - of tewel El Tintero waar je alle soorten gegrilde en gebakken vis en zeevruchten en paella kunt eten.

Het bijzondere aan visrestaurant El Tintero is dat de kelners langs de tafels lopen met de borden waarop de verschillende soorten vis liggen en al roepend hoor je welke vissen of zeevruchten ze je aan te bieden hebben.


Als je iets hoort roepen wat je graag wilt eten laat je dat eventjes weten door roepen of een vinger op te steken. De lege borden blijven gestapelt op de tafel staan die worden nog gebruikt voor de rekening dan een rond bordje kost 7.50 en een ovaal bord 10.00 euro. Op het papieren tafelkleed wordt uitgerekend wat je betalen moet.


Visrestaurant El Tintero - Malaga Visrestaurant El Tintero - Malaga

Het is van het centrum van Málaga ongeveer 70 minuten lopen en met de fiets sta je in 20 minuten voor het restaurant. Je kunt natuurlijk ook de bus nemen, maar houd er wel rekening mee dat de laatste bus terug om 23.00 uur gaat.

Het is zeker een aanrader, met Spaanse ambiance, gezellig en luidruchtig

 

Adres en telefoonnummer
Playa del Dedo
 29018 Málaga

+34 952 22 49 72

 

Facebook: El Tintero

 

Openingstijden
Dagelijks van 12.30 uur - 00.00 uur