Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Home » Eten en Drinken Malaga » Tapa's Bar Casa Lola


HEERLIJK TAPAS ETEN BIJ TAPASBAR CASA LOLA

Eten & Drinken » Tapas eten in Málaga bij Tapa's bar Casa Lola. Goede kwaliteit tapas voor een aangename prijs. Goed tapasrestaurant in Málaga!Tapa's Bar Casa Lola

Één van ons favorieten restaurant in Málaga is Casa Lola. Het restaurant ligt midden in het centrum van Málaga, in de Calle Granada.
Casa Lola ligt iets afgelegen van de grote pleinen. Hou je van Tapas en Spaans eten dan is dit de juiste plaats, niet voor niets is het populair bij de lokale bevolking. Het is wel niet de meest sfeervolle ligging. Maar zowel binnen als op het terras merk je vlug dat je er gezellig kunt eten en drinken. Het eten is van een goede kwaliteit. Je kunt er prima tapas eten voor een goede prijs.

Het is geen buitencategorie, maar wil je gewoon lekker en goede tapas eten dan ben je hier op de juiste plaats. Casa Lola is een goede en leuke tapasbar met een zeer goede prijs kwaliteitsverhouding met een bijzondere Ambiance en een geweldige service.

 

Zeker aan te bevelen zijn de patatas bravas van Casa Lola zo ook de gambas pil pil, gegrilde knoflook garnalen, gehaktballen in tomatensaus zijn fantastisch. De meeste tapas zijn als halve of hele portie te bestellen. Casa Lola serveren ook heerlijke wijnen.

Openingstijden
Maandag - Zaterdag. van 12:30 uur tot 00:00 uur
Op zondag gesloten.
Adres: calle Granada 46