Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Málaga Informatie »  Hondenstranden in Málaga en de provincie MálagaHondenstranden in Málaga en de provincie Málaga

Hondenstranden in Málaga en de provincie MálagaHondenstranden in Málaga en de provincie Málaga, in Málaga zijn diverse hondenstranden te vinden, dit ondanks de vele politieke problemen die deze veroorzaakten. In Málaga stad heet het hondenstrand het kleine Playa de Arroyo Totalán, gelegen tussen Málaga en Cala del Moral, naast een cementfabriek.

 

Niet een van de beste stranden waar dan ook veel over wordt geklaagd. In Fuengirola ligt het Playa del Castillo, gelegen naast het kasteel en een van de beste hondenstranden van de provincie Málaga.

 

In de gemeente Casares ligt het kleine hondenstrand Playa de Piedra Paloma, gelegen naast het Torre de la Sal strand welke in 2015 werd gesloten als hondenstrand. In Torre del Mar ligt het Playa Canina welke werd geopend in 2016 en veel gebruikt wordt door hondenliefhebbers. Torrox heeft ook een hondenstrand links van de faro met goede parking. De gemeente Marbella heeft twee hondenstranden, te weten Playa El Pinillo en Playa de Ventura de Mar welke dit jaar gepresenteerd werden en dus nieuw zijn.


All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars