Ontdek Málaga » Málaga een kindvriendelijke stad


Málaga een kindvriendelijke stad

Málaga is een kindvriendelijke stad - Met de kinderen op vakantie naar Málaga? Ja, de stad Málaga is kids minded, in de stad Málaga en de omgeving van Málaga zijn veel leuke dingen voor de kids te ontdekken en te beleven. Wij geven u hier wat informatie, inspiratie en tips voor een leuke kindervakantie in Malaga!

 

Maak samen met de kids een citytrip of een korte vakantie naar Malaga, reserveer een kamer in hotel La Chancla, dit is een van de weinige hotels dat aan het strand ligt, de zee is ondiep en de branding rustig zeer gunstig voor families met kleine kinderen tegen een aannemelijke prijs.Museo Interactivo de la Música in Málaga

In dit Museo Interactivo de la Música in het Nederlands interactieve muziekmuseum vind je meer als 400 muziekinstrumenten verdeelt over 11 zalen! En het leukste is dat je op de meeste muziek instrumenten ook op spelen mag! Dit interactieve muziekmuseum is zeker heel leuk voor de kids maar zeer zeker ook voor de oudere generatie.  Elke zaterdag en zondag is er om 12:00 uur speciale kinderactiviteiten.

 

Het Museo Interactivo de la Música in Málaga heeft behalve leuke en mooie exposities ook speciale activiteiten voor de kids en als je jarig bent c.q. wordt in het museum kun je ook je, je verjaardag vieren samen met je vriendjes en vriendinnetjes!

 

Adres:
Calle Beatas 15
29008 Málaga

Openingstijden
Maandag van 10:00 – 16:00 uur
Dinsdag t/m zondag van 10:00 – 19:00 uur

 

Prijs
€4,00 (volwassenen)
€3,00 - studenten, senioren en groepen
Kinderen tot 6 jaar gratis


Website


Automuseum in Málaga - Museo Automovilístico de Málaga

Als kinderen van auto’s houden of van mode dan is dit het museum waar ze eerst maar een tijdje zoet zijn! Dit is leuk en een verrassend auto en mode museum, en behoord  zeker tot één van de bezienswaardigheden van Málaga, Andalusië.

In de Avenida Sor Teresa Prat vind je een imposant bijna klassiek ogend gebouw met patio, maar het is in feite nieuw deze prachtig gerestaureerde voormalige tabaksfabriek uit 1923! Lees meer op de pagina Automuseum in Málaga.

 

Adres
Avenida Sor Teresa Prat 15
29003 Malaga

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 10.00 uur t/m 19.00 uur.

Maandag gesloten.

 

Prijs
€ 7,50 - volwassenen -
€ 5,50 - 65+ en studenten -


Website


Aqualand - Torremolinos -Málaga

Het grootste waterpark aan de Costa del Sol ligt op 5 minuten van het centrum van Torremolinos en een half uurtje rijden van Málaga. Aqualand Torremolinos, een plek om een ​​dag vol plezier en entertainment door te brengen met de beste waterattracties die u maar kunt bedenken voor het hele gezin. Aqualand is een wereld van water en plezier, perfect voor onvergetelijke momenten.  Aqualand Torremolinos is goed te bereiken zowel met bus, auto als trein!

Adres
Calle Cuba 10
29620 Torremolinos

 

Openingstijden
Mei, juni, september en oktober
Maandag t/m zondag van 11:00 – 18:00 uur
Juli en augustus
Maandag t/m zondag van 11:00-19:00 uur

 

Prijs
€ 28,-  - volwassenen -
€ 19,-  - kinderen 5 t/m 10 jaar -
€ 10,-  - Kinderen 3 en 4 jaar -
€ 19,-  - 65+ -
Kinderen jonger dan 3 jaar hebben gratis entree.

Bij online tickets ontvang je €2,- korting per ticket.


Website


Bioparc Fuengirola

 Dierentuin Bioparc Fuengirola ligt op ongeveer 45 minuten rijden van Málaga. Dit dierenpark is ook goed bereikbaar met de bus. U loopt ongeveer 5 minuten vanaf het busstation naar het dierenpark. In deze dierentuin leven 130 verschillende dieren in een goede nagemaakte natuurlijke leefomgeving.

 

Adres
Calle de Camilo José Cela 6-8
29640 Fuengirola

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 10:00 – 18:30 uur
Zaterdag en zondag van 10:00 – 19:00 uur

 

Prijs
€ 19,90 - volwassenen -
€ 14,90 - kinderen van 3 tot 9 jaar -
€ 15,90 - 65+ -


Website


Speeltuinen

in de stad Málaga vindt u verspreid door de stad een groot aantal speeltuinen, zoals  in Parque de Malaga en onder aan de haven. Maar ook op ‘Palmeras de la Sorpresa’, de palmboom tuin naast de nieuwe haven kunnen de kinderen lekker spelen en als het regent, kunnen de kids de palmboom tuin in een indoor speeltuin genieten.


Naar het strand in Málaga

Het is altijd leuk om naar het strand te gaan met de kinderen. Het strand La Malagueta in Malaga is helemaal een paradijs voor kinderen. Dit strand beschikt over een glijbaan, klimrek en kabelbaan. Ook op het strand Playa de la Misericordia zijn speeltuintjes aanwezig! Het strand Pedragalejo is zeer kindvriendelijk, de zee is ondiep en de branding rustig zeer gunstig voor families met kleine kinderen. Lees meer op de pagina stranden in Málaga.


Lekker IJsje eten in Málaga

Welke kinderen vinden het niet lekker om een ijsje te eten! Waar kunt u met de kids nu beter een ijsjes eten dan in Málaga?  En de stad Malaga heeft top ijssalons waar u kunt genieten het beste en het lekkerst ijsje wat u zich kunt voorstellen. Wij hebben een kleine selectie voor u samengesteld waar de lekkerste ijsjes kunt eten in de stad Málaga  Lees meer op de pagina IJssalons in Málaga.


Uit eten met de kids

De stad Málaga biedt u een grote keuze aan restaurant om uit eten te gaan, maar elk restaurant is niet geschikt om met de kids te gaan eten. Niet elk kind houd van Tapas of van vreemde gerechten. Maar ik kan u geruststellen er zijn genoeg kindvriendelijke restaurants  in Málaga. Wij hebben een kleine selectie voor u samengesteld waar u de meest kindvriendelijke restaurants kunt vinden in Málaga  Lees meer op de pagina kindvriendelijke restaurants in Málaga.