Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Vakantie » Reisgids voor de stad Malaga


Reisgids om de stad Malaga te ontdekken

Reisgids voor de historische stad Malaga. Deze zeer gewaardeerde Reisgids voor de stad Malaga met alle actuele informatie kunt u de stad Málaga gaan ontdekken, beleven en vooral genieten. Met deze Reisgids van Málaga hoeft u niets te missen.

In de " Reisgids voor de stad Malaga" vindt u alles wat u over deze bruisende stad moet weten. Deze stadsgids staat boordevol tips en leuke informatie over de vele bezienswaardigheden in Málaga. Ontdek en Beleef met deze gids de prachtige stad Malaga!Beschrijving

Málaga is ‘hot’. In korte tijd heeft deze bruisende en gastvrije stad aan de Middellandse Zee zichzelf opnieuw uitgevonden én op de kaart gezet. Malaga biedt de bezoeker een unieke combinatie van zon, zee, kunst, cultuur en gastronomie. Met meer dan 300 dagen zon per jaar en met milde temperaturen in de wintermaanden is Málaga gedurende het hele jaar de perfecte bestemming voor een city-trip of het beginpunt van een heerlijke vakantie in Andalusië.
 
Deze gids staat vol met nuttige informatie en tips over Málaga. Zo haal je het beste uit jouw bezoek aan deze
gastvrije stad. 
De auteur van deze gids, Anne Pennekamp, runt samen met haar man de website Dos Cortados. Hier vind je de mooiste en leukste vakantiehuizen, B&B’s en appartementen in Spanje. Veelal beheerd door Nederlandse en Vlaamse eigenaars. Ideaal om dat éne bijzondere plekje te vinden voor een geweldige vakantie.

€ 13,95

€ 13,95


Specificaties

Softcover paperback
Afmeting: 18 x 12 cm (h x b)
136 Pagina's full colour
Auteur: Anne Pennekamp
Uitgeverij Liberty Lab
Verkoopprijs paperback: € 10,95