Ontdek Málaga » Seizoenen in Málaga » Najaar in Málaga - Herfst in Málaga

Najaar in Málaga - Herfst in Málaga

Najaar in Málaga -  Ontdek en beleef een heerlijke herfst in Málaga. Wat biedt de stad Málaga in de Herfst, heerlijke en aangename temperaturen, het zeewater is nog lekker warm en het is niet te druk. En dat alles voor een aangename en heerlijk herfstvakantie. Ontdek Málaga heeft voor u in kaart gebracht waarom de herfst de beste tijd van het jaar is om deze fascinerende stad te gaan bezoekenHerfst in Málaga

In het Najaar bij zo rond de 20 a 25 graden is het heerlijk toeven in de stad Málaga. U kunt heerlijk op de fiets langs de kilometers lange boulevard fietsen of een leuke wandeling door de stad maken met een Nederlands sprekende gids. De grote zomer hitte is voorbij en u kunt heerlijk Málaga gaan ontdekken en nog belangrijker Málaga gaan beleven. Daarbij komt dat de vliegtickets en de accommodaties lekker goedkoop zijn.

 

In Nederland gaat de herfst vaak gepaard met regen en kou, terwijl u in Málaga nog lekker van het zonnetje kunt genieten, u kunt zelfs nog lekker naar het strand gaan dan het zeewater heeft ook nog een aangename temperatuur en maakt u zich geen zorgen u bent zeker niet alleen op het strand.

En het andere voordeel is, in deze tijd van het jaar zult er ook niet zoveel toeristen meer aantreffen.

 

In de herfst maanden kunt u heerlijk genieten van de prachtige herfstkleuren in de parken . Bezoek eens één van de parken en tuinen die in deze jaartijd die een heerlijke aangename herfstsfeer uitstralen, zoals Paseo del Parque en Jardin Botánico La Concepción.

 

Herfst en gepofte kastanjes, deze typische heerlijke lekkernijen zijn in Málaga niet weg te denken. Op verschillende plaatsen in de stad staan deze stalletjes die een aangename geur verspreiden. Samen met het herfstzonnetje en gepofte kastanjes op een bankje dan hebt u alle ingrediënten om van de herfst te genietenDe Stranden van Málaga in het najaar

Je kunt in september en oktober nog heerlijk genieten van een echte strandvakantie dan Málaga heeft 15 stranden die ongeveer een lengte hebben van 15 kilometer. De stranden van Malaga liggen veelal vlakbij het centrum van Málaga en de meeste stranden zowel westelijk als oostelijk van de haven liggen allemaal op loop afstand en zijn via de auto vrije boulevard goed te bereiken. De stranden zijn netjes verzorgt met alle voorzieningen. Vele stranden hebben de blauwe vlag en bij de chiringuitos (strandtentjes ) kunt u van een koel drankje genieten en vergeet niet Málaga's specialiteit heerlijk gegrilde sardientjes te eten.

 

Málaga Airport
Het vliegveld van Málaga licht vlakbij het historisch centrum, en is met trein of bus in 20 minuten te bereiken.Winkelen & Shoppen
Málaga is een heerlijke stad om te shoppen. Een dagje winkelen begint gewoon in de mooiste winkelstraat van Málaga Calle Marques de Larios.  Maar Málaga beschikt ook over prachtige winkelcentra waar prachtige winkels van alle bekende merken te vinden zijn.

Waarom Málaga?

  • Heerlijk klimaat
  • Prachtige omgeving
  • Culinair paradijs

Aanbieders van herfstvakanties naar de stad Málaga