Ontdek Málaga » Voorjaar in Málaga - Voorjaarsvakantie naar de zon


Lente in Málaga - Voorjaar in Málaga 

Lente, Voorjaar in de bruisende stad Málaga - Als in de maand mei de jacaranda weer met zijn prachtige paarse bloemen begint te bloeien op Plaza de la Merced en de geraniums aan de gevels van de huizen in hun diverse kleuren bloeien, ja dan is het lente in Málaga. Ga Malaga met het voorjaar bezoeken dan tijdens de lente is Málaga zeker een bezoek waard!De lente in Málaga

Een ding is zeker in het voorjaar kunt een voordelige zonvakantie naar Málaga boeken en ook de vliegtickets als de accommodatieprijzen zijn dan laag. In de lente zijn de gemiddelde temperaturen in Malaga rond de 20 a 25 graden. Voor mij is dit de mooiste tijd van het jaar heerlijk om over de boulevard te wandelen, de bloemen beginnen weer te bloeien dit is trouwens ook de beste tijd om dolfijnen te spotten.


Voordelige voorjaarsvakantie naar Málaga - Hier schijnt de  zon!!!!!!Via deze manier kunt u zelf uw gewenste reis samenstellen aan de hand van verschillende reisonderdelen zoals: Vliegticket, Hotel, Hostel, treinreizen, Auto huren.