Ontdek Málaga » Typisch Málaga

Typisch Málaga

Typisch Málaga - Ontdek het andere Málaga bezienswaardigheden, tips en informatie.Voor mij is typisch Málaga de Jábegas - De traditionele vissersboten, voor mij is Typisch Málaga de espetos de sardinas op het strand, voor mij is typisch Málagade Biznaguero" in zijn traditionele kleding met BIZNAGA'S.

Voor mij is typisch Málaga de specialiteiten zoals ‘pescaito frito’ (gebakken vis) en ‘camperos’ (warme belegde broodjes) en in de zomer, de koude amandel soep met knoflook en broodkruimels (ajoblanco). En niet te vergeten de heerlijke moscatel wijn.

Malaga is een leuke, warme en charmante stad, met een heerlijk en gezellig autovrij stadscentrum. De stad Málaga is een levendige havenstad, met een splinternieuwe hippe pier, en de vernieuwde typische chiringuitos, strandrestaurants waar je lekker verse sardientjes kunt eten.

Geniet op een leuke manier van deze bruisende stad, en geniet van de Spaanse lifestyle en dat alles onder een heerlijk Méditerranées klimaat. Een levende, bruisende, dynamische en hartverwarmende stad, een stad die simpelweg leeft...


Reuzenrad in Málaga Reuzenrad in Málaga
De La Noria, dit kolossale reuzenrad achter het busstation bij de haven van Málaga is 70 meter hoog en heeft 42 gondels.  .... Lees meer »

Hammam Al Ándalus Málaga Hammam Al Ándalus Málaga
Bij binnenkomst in de hammam word je door een deken van  geuren en Arabische klanken verwelkomt .... Lees meer »

SOHO project in Málaga De Biznaga in Málaga
De Biznaga is het symbool van de stad Málaga en het woord Biznaga komt uit het Arabische en betekent "geschenk van God". .... Lees meer »

Jábegas - De traditionele vissersboot in Málaga Jábegas - De traditionele vissersboot
Jábegas - het ambacht van de traditionele vissersboot. De Jábega is een emblematische vissersboot die .... Lees meer »

De patroonheiligen van Málaga De patroonheiligen van Málaga
Als u door Málaga wandelt kom je deze patroonheiligen van Málaga, San Ciriaco en Santa Paulina meermaals .... Lees meer »

De Dolmen van Antequera De schoenenpoetser van Málaga
Een bezoek aan de schoenpoetser
Als ik in Café Central een lekker kopje Solo-Corto ( 60% alleen koffie - espresso) met vrienden zit te drinken .... Lees meer »


Zomer in Málaga Zomer in Málaga
Tijdens de zomer je vervelen in Málaga is onmogelijk! Het begint met Noche de San Juan, dan begint de zomer. Groot .... Lees meer »

SOHO project in Málaga SOHO project in Málaga
Fernando Francés is ook één van de aanstichters van het SOHO project in Málaga. SOHO zal of moet een artie .... Lees meer »