Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Typisch Málaga

Typisch Málaga

Typisch Málaga - Ontdek het andere Málaga met de bezienswaardigheden, tips en informatie.Voor mij is typisch Málaga... de Jábegas. Dit zijn traditionele vissersboten die je ziet op een groot aantal stranden bij Málaga. Bij deze stranden kun je ook espetos eten. Dit zijn de sardientjes die direct op het strand worden gegrild.

 

Voor mij is typisch Málaga... de Málagade Biznaguero met Biznaga's. Dit zijn jasmijnen die ze op straat verkopen. In het centrum van Málaga zul je deze Biznaguero's zien lopen.

 

Voor mij is typisch Málaga... de specialiteiten zoals pescaito frito (gebakken vis) met een heerlijke rioja (wijn). Of gazpacho (een soort koude soep van rauwe groenten en kruiden). En dat op het strand in een typische chiringuito.

 

Voor mij is typisch Málaga... de heerlijke moscatel wijn die je in veel restaurants ziet. 


Reuzenrad in Málaga Reuzenrad in Málaga
De La Noria, dit kolossale reuzenrad achter het busstation bij de haven van Málaga is 70 meter hoog en heeft 42 gondels.  .... Lees meer »

Hammam Al Ándalus Málaga Hammam Al Ándalus Málaga
Bij binnenkomst in de hammam word je door een deken van  geuren en Arabische klanken verwelkomt .... Lees meer »

SOHO project in Málaga De Biznaga in Málaga
De Biznaga is het symbool van de stad Málaga en het woord Biznaga komt uit het Arabische en betekent "geschenk van God". .... Lees meer »

Jábegas - De traditionele vissersboot in Málaga Jábegas - De traditionele vissersboot
Jábegas - het ambacht van de traditionele vissersboot. De Jábega is een emblematische vissersboot die .... Lees meer »

De patroonheiligen van Málaga De patroonheiligen van Málaga
Als u door Málaga wandelt kom je deze patroonheiligen van Málaga, San Ciriaco en Santa Paulina meermaals .... Lees meer »

De Dolmen van Antequera De schoenenpoetser van Málaga
Een bezoek aan de schoenpoetser
Als ik in Café Central een lekker kopje Solo-Corto ( 60% alleen koffie - espresso) met vrienden zit te drinken .... Lees meer »


Zomer in Málaga Zomer in Málaga
Tijdens de zomer je vervelen in Málaga is onmogelijk! Het begint met Noche de San Juan, dan begint de zomer. Groot .... Lees meer »

SOHO project in Málaga SOHO project in Málaga
Fernando Francés is ook één van de aanstichters van het SOHO project in Málaga. SOHO zal of moet een artie .... Lees meer »