Ontdek Málaga »  Watersport »  Banana Boat


Banana Boat

Watersporten in Málaga - Varen met een bananenboot
Banana Boat - Wil je ook eens met je vrienden van een wild wateravontuur genieten? Eén van de leukste activiteiten in Málaga is een dolle mans rit op een banana boat over de Middellandse zee achter een snelle boot die over de golven vliegt. Wil jij een wilde mans rit met een bananenboot maken? Lees hier meer daar over en waar je dit kunt doen.


Advertentie


Ga genieten van een spectaculair ritje op een Banana Boat dit is wel een belevenis die je nog lang bij zal blijven. Je scheert achter een boot door de golven je gaat met een snelheid van ongeveer 30 kilometer per uur over het water van de Middelandse zee afgewisseld met scherpe bochten en met een enorm geklots over de golven welke elkaar in rap tempo afwisselen. Zeker in de bochten moet je van goede huize komen om de krachten en snelheid van de Banana Boat de baas te blijven. Goed opletten dus dan voor je het weet lig je in het water.

Het is heerlijk, hilarisch en verfrissend om dit samen met vrienden eens mee te maken. Je  wordt uiteraard voorzien van een zwemvest en hoofd bescherming, zodat je rustig in het water kan vallen.


Advertentie

Voorbeeld HTML

MALAGAWAKE

Adres:
Paseo de la Farola, S/N,
29007 Málaga, Spanje


Openingstijden:
Vandaag geopend · 10:00–21:00


E-Mail:
malagawake@gmail.com

 

Website:
Málagawake


Telefoon:
+34 615 480 206 en +34 686 118 327