Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga »  Blog »  evenementen, activiteiten en feesten in Málaga


Evenementen, activiteiten en feesten in Málaga

Evenementen, activiteiten en feesten in Málaga - Málaga heeft elk jaar een aantal terugkerende evenementen en festiviteiten zowel op cultureel, traditioneel en sportief gebied deze festiviteiten en evenementen zorgen ervoor dat de stad Málaga een goed en spannende evenementen en festiviteiten agenda heeft.

 

De bekendste festiviteiten zijn in de stad Málaga zonder meer de Semana Santa Malaga en de Feria de Málaga. De evenementen en festiviteiten in Málaga vinden vaak plaats op Plaza de la Constitución. Deze twee evenementen worden veel bezocht door ver buiten Málaga en Andalusië als door mensen buiten Spanje die  er een weekje vakantie er aan knopen.Deze feesten worden met veel traditie door de Malagueño gevierd

Hier op dit BLOG vind je welke evenementen, activiteiten en feesten er in Malaga te beleven zijn.


Dia de la Victoria zaterdag 8 september

Dia de la Victoria zaterdag 8 september is een speciale feestdag in de stad Málaga. Dia de la Victoria  (dag van de overwinning) is een speciale feestdag in de stad Málaga. Elk jaar op  8 september, wordt in een processie de Virgen de la Victoria, de patroonheilige van de stad Malaga door de straten van Málaga gedragen.

Lees meer »

Fashion Week Málaga - Modeshow in Málaga

Fashion Week Málaga - Modeshow in Málaga. Een van de grootste evenementen in Malaga vindt plaats op vrijdag 14 en zaterdag 15 september, dan vindt de 8ste editie van Pasarela Larios plaats, dan is de winkelstraat Calle de Larios omgetoverd tot de langste Haute Couture  catwalk van Europa.

Lees meer »

La Vuelta - Ronde van Spanje 2018

La Vuelta - Ronde van Spanje 2018 - De 73e editie van de Ronde van Spanje zal van start gaan op zaterdag 25 augustus 2018 in Málaga, Spanje en zal op zondag 16 september eindigen in Madrid. De Vuelta startte al tweemaal eerder in Málaga: in 2000 en 2006. Tijdens de laatste etappe komen de renners in 2018 aan in het centrale hart van Spanje: aan de Cibeles fontein in Madrid.

Lees meer »