Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Programma ' Feria de Málaga' 2018

Gepubliceerd op 2 augustus 2018 om 08:42


Feria de Málaga, tips, informatie en programma voor de Feria de Málaga. Dit traditioneel feest dat jaarlijks in augustus in Málaga gevierd wordt is samen met Semana Santa wel het grootste evenement van de stad Málaga. Wanneer begint Feria de Malaga? Hier vindt u alle informatie over deze traditionele feestweek in augustus.

 

Feria de Málaga, in het Nederlands Feest  van Málaga genoemd vindt plaats in de periode van 11 augustus tot en met 19 augustus.


Meer dan 300 shows vinden plaats tijdens de Feria de Málaga van 11 t/m 19 augustus, bekijk hieronder de Video met de diversen personen die optreden 


De belangrijkste festiviteiten:

11 augustus: officiële opening met pregón en vuurwerk

Om 23:50 uur vindt de officiële aankondiging Feria de Málaga op het strand van La Malagueta plaats, door de Malagueña zangeres Vanessa Martín.

 

  • 00:00 uur naast de haven zal een groot vuurwerk plaats vinden
  • En om 00:20 uur kun je van een concert van zangeres Barei gaan genieten.
  • 12 augustus: Romería naar de Victoria Basiliek en aansteken verlichting Feria terrein
  • 14 augustus: nationale feestdag Maria Hemelvaart
  • 18 augustus: lokale feestdag ter herdenking van de herovering van Málaga door de Katholieke Koningen (Incorporación de Málaga)
  • 19 augustus: sluiting van de Feria

 

Zaterdag 12 augustus rond 11.00 uur vindt de bekende Romeria de la Virgen de la Victoria de Málaga plaats. Deze optocht met koetsen en paarden en de dames en heren in de hun bekende traditionele kleding rijden vanaf het stads huis door het centrum van Málaga.

Tip: Bij het stadhuis verzamelen zich alle koetsen voor de optocht

 

Meer informatie, tips, parkeren, bussen etc. etc vind je HIER »