Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Alameda Principal werkzaamheden gaan vooruit

Gepubliceerd op 1 juni 2019 om 06:21

Na zo'n 10 jaar van werkzaamheden gaat het er eindelijk wat beter uitzien in de Alameda Principal, een hoofdstraat in Málaga. Er komt een uitbreiding van de metro tussen El Perchel bij María Zamnbrano en Guadalmedina. Ze zijn vorige maand begonnen met het laatste deel; het maken van een voetgangersgebied bovengronds.

Het artikel gaat door onder de afbeeldingen.

Alameda Principal werkzaamheden gaan ondergronds door

Zo'n 85 procent van de werkzaamheden aan de Alameda Principal ondergronds zijn nu afgerond. Sinds vorige maand wordt er 24 uur per dag, 7 dagen per week gewerkt aan de Alameda Principal om het proces te versnellen. De werkzaamheden zijn nu al zo'n 10 jaar bezig. Het is vooral te merken voor autorijders want er zijn vele 'roadblocks' in het centrum van Málaga te vinden. Het is nog onduidelijk wanneer de werkzaamheden zowel bovengronds als ondergronds zullen worden voltooid.

Larios-standbeeld is terug

Ook nieuw is dat het beroemde standbeeld van Larios nu terug is. Aan de havenkant van Calle Larios staat het standbeeld, en hij kijkt uit over de straat die naar hem is vernoemd. Ook heeft de familie Larios de hele straat betaald, in de 19e eeuw. Er is een complete restauratie geweest, en het gebied rondom wordt voetgangersgebied. Dit is ook onderdeel van de vernieuwing van de Alameda Principal.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.