Penthouses voor ruim 3 miljoen te koop in Málaga

Gepubliceerd op 20 juni 2019 om 21:43

In Málaga, ten westen van de haven, worden direct aan het strand 3 luxe woontorens gebouwd. In totaal kost het de 2 vastgoedontwikkelaars 225 miljoen euro. De torens staan direct aan het strand van Misericordia en een penthouse moet 3 miljoen euro opleveren. Wees er snel bij, want op = op. De torens krijgen de naam Picasso Towers.

Met de penthouses hopen de ontwikkelaars een compleet nieuw publiek aan te spreken. Dergelijke projecten bestaan al in Barcelona, maar dat is dan ook de enige plek waar iets vergelijkbaars staat. De directeur van Metrovacesa (een van de ontwikkelaars) zegt dat het op zich een uniek project is. Zo'n 40 procent van de eerste toren is al verkocht. De eerste toren gaat 'Living' heten. Volgens ons niet echt een dure naam voor zo'n luxe woontoren.

Men verwacht dat eigenaren van startups in Spanje en ook zakenlieden uit Madrid bij de kopers gaan horen. De ligging is perfect, de torens zijn echter wel duur. De 3,5 miljoen euro die de penthouses moeten kosten komen wel met 400 vierkante meter, 2 verdiepingen en een overdekt terras met prive zwembad. Heb je geen 3,5 miljoen euro? Dan kun je ook 1 slaapkamer appartementen kopen voor zo'n 3 ton. De publieke verkoop gaat van start in juli. De andere torens City en Vision worden op een later moment verkocht.

Behalve woningen komt er in het complex ook een bioscoop, een creche, een fitnessruimte en een spa met een aantal zwembaden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Geert Preneel
5 jaar geleden

Lástima ... una violación de un ambiente hermoso y tranquilo.