Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Kaarten caminito del rey herfst en winter 2019 in verkoop

Gepubliceerd op 27 augustus 2019 om 19:48

Vandaag zijn de caminito del rey-kaartjes voor de herfst en winter in de verkoop gegaan. Het gaat om kaartjes van november 2019, december 1019 en januari 2020. Drie maanden komen er dus bij. Wees er snel bij want ze zijn zo op!

75.000 entreekaarten caminito del rey

Het gaat om zo'n 75.000 entreekaarten. De kaarten zijn doorgaans snel uitverkocht. Wij raden dan ook aan om er snel bij te zijn. De kaarten van de caminito del rey vanaf februari 2020 zullen over een maand of drie in de verkoop gaan; wij verwachten ze eind november 2019. 

Caminito del rey

De caminito del Rey is een wandelpad door indrukwekkende kloven in de buurt van Álora, wat weer in de provincie Málaga ligt. Vroeger was het een van de gevaarlijkste wandel/klimpaden ter wereld, tegenwoordig is het een stuk veiliger gemaakt en kan iedereen toegang krijgen tot deze fantastische tour.

Verschillende opties

De kaartjes kosten bij de deur 10 euro per persoon zonder gids of vervoer. Het openbaar vervoer naar de plek is niet het beste dus wordt aangeraden om een soort combiticket te kopen. Met vervoer dus. Vaak zijn dit soort kaartjes ook met gids.