Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

De mooiste villa’s aan de Costa del Sol

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 12:12

In het zuiden van Spanje, aan het azuurblauwe water van de Middellandse zee, ligt de prachtige Costa del Sol. De Costa del Sol is een van de zonnigste bestemmingen van Europa en daarmee tegelijkertijd één van de belangrijkste zonbestemmingen binnen Spanje. In de zomermaanden heerst hier een overheerlijk warm en zonnig klimaat met tropische temperaturen, maar ook in de andere jaargetijden is het hier dankzij het mediterrane klimaat heerlijk vertoeven! Hoe kun je deze prachtige Costa beter ontdekken dan vanuit jouw eigen luxe vakantiehuis.

Club Villamar

Op Club Villamar vind je de mooiste vakantiehuizen en villa’s aan de Costa del Sol. Van ruime en comfortabele appartementen tot luxe villa’s voorzien van een eigen zwembad, Club Villamar heeft het allemaal! Geniet van de zon vanaf jouw eigen terras, terwijl de kinderen heerlijk aan het ronddobberen zijn in het privé zwembad. Het grote voordeel van een eigen vakantiehuis is dat jij zelf de baas bent over je vakantie. Je bepaalt zelf wanneer je gaat ontbijten of dineren, je hoeft geen rekening te houden met andere gasten en je kunt wanneer je maar wilt een duik nemen in het zwembad, op je eigen ligbedje. Dat is nou nog eens onbezorgd genieten van een welverdiende vakantie.

Ontdek de mooiste plekjes aan de Costa del Sol vanuit jouw eigen villa

Stel je eens voor, je wordt ‘s ochtends wakker, je tovert een vers ontbijtje op tafel en je begint de dag met een heerlijk frisse duik in jouw eigen zwembad. Dit is wat je te wachten staat wanneer je een prachtige villa boekt met privé zwembad aan de Costa del Sol. De mooiste plekjes ontdek je immers het beste vanuit je eigen vakantievilla. Zo sta je binnen no-time op een mooi strand aan de Middellandse zee, met helder blauw water, en zijn de leukste attracties en museums ook allemaal goed bereikbaar vanuit jouw villa of vakantiehuis. Aan de Costa Del Sol zul je je niet snel vervelen, want naast zon, zee en strand valt er genoeg te beleven voor iedereen. Wandel door de pittoreske vissersdorpjes, beleef het kosmopolitische Marbella, ga voor een “hole in one” op één van vele golfbanen, ontdek de Spaanse cuisine in een authentieke restaurantje of bezoek één van de vele bezienswaardigheden in de regio. Aan de Costa del Sol is er voor ieder wat wils!

Boek gemakkelijk de mooiste villa's!

De mooiste villa’s aan de Spaanse Costa del Sol kun je bovendien gemakkelijk online boeken. Dankzij de laagste prijsgarantie bij Club Villamar krijg je een mooi vakantiehuis of een luxe villa aan de Costa del Sol, voor de laagste prijs. Dat is fijn, want zo kun je genieten van jouw vakantie in Spanje, zonder dat je teveel hebt betaald voor je reis, en overnacht je ook nog eens in een luxe accommodatie in het zonnige Spanje tijdens jouw welverdiende vakantie!

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
4 jaar geleden

Goedendag
Voor langverblijf zoek ik een groot huis Aan de costa del sol
In de buurt van een internationale school
Weet u hier meer over te vertellen