Fietsen door Malaga

Gepubliceerd op 8 september 2018 om 08:04


Met Nederlandse gids op de fietsen door Malaga, Fietstours en Fietsverhuur. Ga samen met een Nederlandstalige local in ruim 3 uur de stad Málaga ontdekken en zie álles wat je moet zien. Beleef deze veilige en heerlijke tour. Málaga op de fiets, maak een fietstour en geniet van de mooiste bezienswaardigheden. 

 

De Nederlandstalige gids laat je tijdens de fietstocht de mooiste plekjes van Málaga zien en je hebt genoeg tijd om foto's te maken.

Kom mee met onze fietstochten of huur goedkoop een fiets, wij hebben ook E-bikes en kinderzitjes te huur en hebben alleen kwaliteitsfietsen" 

 

Fietsen in Malaga

Fiets samen met een Malagueño langs de highlights
  • Fietsen in Malaga
  • Met Nederlandse gids
  • Veilige en leuke tour
  • Online boeken
  • Alle highlights van Malaga op de fiets

Ooit gedacht om te gaan  fietsen in Malaga bij een bezoek aan deze stad? Wij hebben het leukste fietstour aanbod in deze prachtige Spaanse stad. Malaga, een stad met een perfecte ligging en een heerlijk mediterraan klimaat. Met meer dan 300 dagen zon is het een perfecte stad om per fiets te ontdekken. In een rustig tempo fiets je samen met een Nederlandstalige gids langs heel veel prachtige plekken in deze parel aan de Costa del Sol. Malaga op de fiets verkennen is dé manier van sightseeing. Het is veilig, leuk, informatief en bovendien eco-vriendelijk!

 

Kies je tour die bij je past.

Selecteer de tour naar keuze voor meer informatie en het boeking menu. Hierbij worden geen annulering- of reserveringskosten in rekening gebracht. NB: Ook de fiets is bij de prijs inbegrepen. Fietsen in Malaga op een elektrische fiets?Fietsen door Malaga met gids

Wil je deze topstad per fiets ontdekken? Wij hebben verschillende fietstours waarbij je door een gids wordt begeleid. 

 

Bron: Bajabikes.eu