Op welke dag ga jij Málaga bezoeken?

Gepubliceerd op 21 juli 2018 om 08:01


Wanneer ga jij Málaga Bezoeken

Málaga - Op welke dag ga jij Málaga bezoeken?  Voor je de prachtige  en bruisende stad Málaga gaat bezoeken, hier een paar praktische tips als je de stad Málaga gaat bezoeken voor een dag tijdens je vakantie in de omgeving van Málaga, houd dan rekening met het volgende:

  • Denk er aan dat het in het weekend veel drukker is, ook op de boulevard, dit zijn niet ideale dagen om een fiets te huren of met een gids op de fiets de stad Málaga te ontdekken.
  • Maandag zijn er verschillende musea gesloten.
  • Dinsdag is het Museum Centre Pompidou gesloten.
  • Zondags kun je verschillende musea gratis bezoeken in de middag, maar daarvoor zijn de meeste winkels- en overdekte markten zoals Atarazanas en Salamanca weer gesloten.

 

Málaga is uit gegroeid tot een heel populaire stad, maar ondertussen is ook de haven van Málaga heel intrek bij de Cruiseschepen met als gevolg dat het druk zelfs heel druk kan zijn, zeker als er meerdere Cruiseschepen tegelijk in de haven liggen.

Als je de stad Málaga wilt gaan bezoeken voor één dag vanaf je vakantie adres aan de Costa del Sol of uit de omgeving is het misschien makkelijk als je weet wat je te wachten staat. Hier een link: KLIK HIER op en je kunt gelijk zien of er schepen aanleggen en hoeveel er aanleggen in de haven van Málaga.


Haal alles uit je citytrip en koop je tickets met korting

Verken Málaga met Ticketbar! Rijd met de ‘hop on hop off’ bus door de stad, en stop bij alle belangrijke bezienswaardigheden. Of waarom de stad niet verkennen per fiets? Vergeet vooral niet om tapas te eten tijdens uw verblijf en uiteraard mogen de voetballiefhebbers de stadion tour niet missen! Ongeacht wat u interesses zijn, Ticketbar zorgt ervoor dat uw verblijf spannend, interessant en leuk zal zijn!