Malaga is een prima bestemming voor een stedentrip!

Gepubliceerd op 2 oktober 2018 om 19:45


Malaga is een prima bestemming voor een leuke stedentrip! Málaga bied je zon, zee, strand, shoppen, en cultuur. Zeker als je van lekker eten en drinken houdt op een fijn terrasje in Málaga. Malaga moet je gewoon ontdekt en beleeft hebben! Hier Lees je veel info voor een leuke stedentrip naar Málaga.

 

Vamos a Málaga!

Jaarlijks landen veel toeristen in het Andalusische Málaga. Vroeger reisden veel mensen meteen door naar de nabijgelegen trekpleisters Fuengirola, Torremolinos of Marbella, maar nu niet meer. Gelukkig maar, want Málaga is namelijk dé plek bij uitstek voor een vakantie of stedentrip. En dankzij de centrale ligging zit je dichtbij de andere steden voor een dag tripje met de trein, bus of auto!


De grootste reden dat Málaga zo geliefd is als vakantiebestemming, is de combinatie van stad en strand. Playa de la Malagueta is het grote stadsstrand van Málaga, dat ligt in het verlengde van de haven. Hier staan de kenmerkende grote zandletters waar al veel foto’s van gemaakt zijn. Maak jij ‘m ook? Niets lekkerder dan met een zeebriesje door je haar en het zonnetje op je gezicht relaxen aan het water. Dat komt goed uit, want je vindt hier veel chiringuito’s, wat strandtent betekent. In de zomer worden hier grote feesten gegeven en overdag is het relaxen geblazen onder het genot van een campero: knapperig stokbrood met kip, tonijn, bacon en een gebakken ei.