Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Brunchit in Málaga

Er zijn 2 brunchit restaurants in Málaga. De ene vind je vlakbij Alameda Principal, de andere vind je vlakbij het wijnmuseum, wat meer in het centrum van Málaga. Voor een ontbijt en een heerlijk en goed bakje koffie...

Dan is Brunchit een van de betere adressen. Ga lekker in het  raamkozijn zitten als er nog plaats is, dan kun je heerlijk de omgeving en de mensen om je heen bekijken! Hier wordt een heerlijk gezond ontbijt geserveerd maar ook heerlijke en lekkere taarten en cakes. Niet alleen voor een goede brunch, maar ook voor een goede lunch kun je hier terecht. Hier heb je de keuze uit heerlijke salades maar ook uit overheerlijke pizza's (aanrader: pizza gorgonzola). Je ziet het al, er is een hoop. 

Vers en gezond

Brunchit is een leuke  plek om te gaan ontbijten, er is een grote keuze en dat alles van zeer goede kwaliteit en vooral VERS. Het is een van de weinige plekken in Málaga waar u van een echt gezond ontbijt kunt genieten. Een plek waar je yoghurt met cruesly kunt krijgen!

De winkel

Het is een modern vormgegeven zaak bijna alles is wit. Bij binnenkomst kunt u de bar niet missen dan u  loopt er meteen tegen aan. Op borden aan de muur staat met krijt geschreven k wat zoal voor lekkers er te koop is. Verveelt u zich lees dan de raad die u gegeven wordt wat u zoal kunt doen voor u gezondheid.

Adres Brunchit España

Calle Alhóndiga, 2, Málaga

Openingstijden:
Iedere dag van 09:00 - 20:00

Tel: +34951338497

Website: Brunchit

Adres Brunchit Coffee & Kitchen

Calle Carretería 46, Málaga

Openingstijden:
Iedere dag van 09:00 - 20:00

Tel: +34952212335

Website: Brunchit