Ontdek Málaga » Eten en drinken » Restaurants in Málaga » El Meson de Cervantes


Restaurant El meson de cervantes

Dit restaurant is ongetwijfeld een van de beste restaurants in Málaga. Het heeft een tijdje op nummer 1 gestaan in Tripadvisor. Het restaurant biedt ongekend hoge kwaliteit eten aan tegen een relatief hoge prijs. Het is voor Nederlandse begrippen geen duur restaurant, maar voor Spaanse begrippen wel. Maar, dan heb je ook wat!Restaurant El Meson de Cervantes hoort bij een keten

Dezelfde familie die eigenaar is van El meson de Cervantes heeft ook Tapeo de cervantes, La Taberna de Cervantes en restaurante Vineria Cervantes. Deze tapasbars / restaurants liggen allemaal bij elkaar en kennen dezelfde kwaliteit. Op sommige momenten is het menu zelfs identiek aan elkaar. Dat brengt de kwaliteit zeker niet naar beneden nee, het was zo populair dat ze meerdere vestigingen moesten openen! 

'Doe maar wat'

Zeker bij grote groepen adviseren ze nog wel eens om hun te laten kiezen wat er op tafel komt. De rekening is dan achteraf niet eens extreem hoog hoor. Je krijgt gewoon een selectie aan verschillende gerechten. Je kunt natuurlijk altijd je voorkeur (iets minder vis) aangeven, hier houden zij dan rekening mee.

Reserveren aangeraden

Wij raden aan om te reserveren. Normaal is dit in Spanje niet nodig maar deze restaurants zijn zo lekker en draaien daarom zo goed dat het raadzaam is te reserveren. Zeker als je later in de avond wilt eten. Restaurant el Meson de Cervantes opent om 19:00, sluit rond 00:00 of 00:30 maar is gesloten op dinsdag!

Adres: Calle Álamos, 11, 29012 Málaga

Openingstijden: gesloten op dinsdag
Rest van de week: open van 19:00 tot 00:00. Vrijdag en zaterdag sluit het een half uur later, om 00:30.

Telefoon: +34952216274Tags: Eten & Drinken in MálagaRestaurants in Málaga, Cervantes restaurant