Restaurant KAWAI Poke bar

Kawai poke bar is een van de nieuwere restaurants in Málaga. Geopend in 2018, is het een restaurant dat POKE bowls serveert. Dit is een typisch gerecht uit Hawaii. Kleine blokjes groenten en vis, met wat rijst en that's it! Een erg lekker gerecht en zeker goed om te proberen als je het nog nooit hebt gegeten. Onze aanrader: the Salmon Dance... Kawai Poke Bar is een opvallend restaurant

Het is een van de weinige restaurants zonder tapas. Dat is ook helemaal niet nodig, want het is gewoon iets op zichzelf! Je kunt heerlijk buiten zitten. De weg kan een beetje druk zijn maar je kunt er een goede afstand vandaan zitten. Je kunt natuurlijk ook binnen zitten. Het interieur is ook erg trendy. Het menu is laatst wel veranderd (moment van schrijven juli 2019), maar nog steeds is het erg lekker met een heel goede prijs-kwaliteit verhouding.

Behalve poke bowls kun je ook burgers bestellen en andere dingen. De poke bowls zijn vrij groot, bestel alleen een grote als je veel honger hebt!

Hoewel het geopend is vanaf 12:00, begint het pas echt druk te worden rond 21:00. Dan weten de lokale inwoners van Málaga het restaurant namelijk goed te vinden. Vanaf die tijd wordt het ook moeilijker om een plekje buiten te bemachtigen.

Adres: Calle Álamos, 28, 29012 Málaga

Openingstijden: Iedere dag van 12:00 tot 00:00, op zaterdag en zondag open tot 01:00.

Telefoon: +34951515973Tags: Eten & Drinken in MálagaRestaurants in Málaga, Cervantes restaurant