In KLM-uniform door Málaga

Gepubliceerd op 11 augustus 2018 om 10:08


ONTDEK EN BELEEF MÁLAGA

In KLM-uniform door Málaga - Op 4 april 2017 - 13:41 Lande de eerst vlucht van KLM naar Malaga en werd warm onthaald op de luchthaven van Málaga. De ingezette Boeing 737 werd door de luchthaven brandweer verwelkomd met een traditioneel watersaluut. Vanaf deze dag wordt Malaga dagelijks aangevlogen.

 

Oproep

Intern werd er begin dit jaar een oproep gedaan onder het cabinepersoneel: wie heeft er iets met Málaga en vind het leuk om mee te werken aan een promo-video over deze nieuwe bestemming? Onder de reacties kwam onder andere een filmpje van Margot Frank. Zij werkt al 25 jaar voor KLM en woont sinds een jaar in Málaga. De perfecte kandidate.

ONTDEK EN BELEEF MÁLAGA

De highlights van Málaga

En zo vertrokken we eind maart met een cameraploeg naar Málaga waar we Margot ontmoetten op een zonnig terras. Het doel van de video was om in een tijdsbestek van zo’n 2,5 minuut een aantal highlights van de stad aan te stippen.

En daarom gaan we in Málaga met ons camerateam langs de highlights van deze heerlijke stad: de Mercado Atarazanas, het Alcazaba-fort, het Picasso museum en natuurlijk het strand!

 

Uniform als reclamebord

Het KLM-uniform van Margot werkt hierbij onbedoeld ook als een uitstekend reclamemiddel om de bovengenoemde vlucht te promoten. Meer dan eens wordt ze op straat aangesproken en vragen mensen waarom we hier zijn. Met uitsluitend positieve reacties als we uitleggen wat de reden is. Ook op beeld doet het uniform het goed: het zo herkenbare KLM-blauw knalt er overal lekker uit.

ONTDEK EN BELEEF MÁLAGA

Van zon naar regen

Natuurlijk kan niet alles meezitten. Want in het vrijwel altijd zonnige Málaga krijgen we aan het eind van onze eerste draaidag het weerbericht onder ogen voor de dag er na, en dat ziet er niet goed uit. Na lang overleggen en schakelen met Nederland besluiten we om de tweede draaidag een dag uit te stellen. En dat blijkt een goede keuze want de volgende dag komt de regen met bakken uit de hemel. Onmogelijk om op zo’n dag een zonnig beeld van Málaga neer te zetten. Gelukkig is er de volgende dag geen wolkje meer aan de lucht en kunnen we onder een strakblauwe hemel de video afmaken.

ONTDEK EN BELEEF MÁLAGA

Benieuwd naar het resultaat?

Het eindresultaat mag er zijn! Wij zijn er in ieder geval heel erg trots op.

Bekijk hier de video in iFly KLM Magazine:All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars