Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Geen nieuwe horeca in Málaga meer

Gepubliceerd op 31 januari 2020 om 12:30

De gemeente van Málaga staat vanaf vandaag de dag geen nieuwe horeca-gelegenheden meer toe in het oude centrum. De openingstijden van de huidige terrassen worden beperkt. Dit komt na jarenlang gesteggel. Het zal de inwoners van de stad Málaga moeten beschermen tegen de steeds groter wordende groep toeristen.

Nieuwe regeling geldt voor komende 5 jaar

De gemeente heeft dit vorige week in het staatsblad gepubliceerd. De nieuwe regeling zal over 98 straten in het oude centrum gaan. Ook 5 straten in Teatinos vallen onder de nieuwe regeling. Geluidsoverlast wordt hiermee beperkt, een win voor de inwoners van nu. De nieuwe regeling gaat per direct in en gelden 5 jaar. 

Goedkoop winkelen in Málaga van 7 januari tot begin maart!

Málaga wordt steeds populairder onder toeristen. In plaats van enkel de badplaatsen aan de costa del sol, weten toeristen ook steeds vaker het oude centrum van Málaga te vinden. Dat is goed voor de stad maar de steeds grotere cruise-schepen in de haven van Málaga, de steeds uitbreidende luchthaven van Málaga drijven de prijzen op. De locals worden zo het centrum van Málaga uitgejaagd. Om dit te voorkomen heeft het gemeentebestuur de nieuwe regels opgesteld, het zal de groei doen afremmen maar zeker ten goede komen aan de inwoners van Málaga!

Wat vind jij ervan?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.