Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Nieuwe outlet bij Málaga opent 13 feb

Gepubliceerd op 12 februari 2020 om 11:10

Een nieuwe outlet bij het al bestaande plaza mayor, vlakbij het vliegveld van Málaga, zal op donderdag 13 februari haar deuren openen. Bekende merken zoals Adidas, Calvin Klein, Karl Lagerfeld zullen te vinden zijn in de outlet die de naam 'McArthur Glen Designer Outlet Málaga' gaat dragen. 

De merken

Er zijn meer dan 100 merken. Een kleine selectie: Adidas, Asics, Polo Ralph Lauren, UnderArmour, Puma, Levis, Calvin Klein, Samsonite, Vans, Guess, Tommy Hilfiger en Diesel. Er zijn ook minder grote merken zoals Nautica, Escada, Baldinini, Maje, Munich, Zwilling, Pikolinos, Harmont & Blaine, Trussardi, Liu Jo en Patricia Pepe. Je kunt ook koffie drinken bij een starbucks en er zijn nog meer koffie vestigingen.

Groot winkelcentrum; Málaga designer outlet

Het gaat in totaal om bijna 18.000 vierkante meter aan winkelcentrum, gebouwd naast het al bestaande winkelcentrum plaza mayor. En er is veel geld in geïnvesteerd; zo'n 140 miljoen euro. De toegangswegen lagen er al, het is goed toegankelijk via de snelweg. Er komt echter een speciale nieuwe weg die binnenkort zal worden geopend. Een tweede deel wordt in 2022 geopend. En het is nu al de grootste outlet in zuid-Spanje!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.