Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Home » Blog » Málaga › nieuws


Het laatste nieuws over Málaga

Op OntdekMálaga.nl ontdek je interessante feitjes, weetjes en lees je het laatste nieuws over de stad Málaga.


In KLM-uniform door Málaga

In KLM-uniform door Málaga - Op 4 april 2017 - 13:41 Lande de eerst vlucht van KLM naar Malaga en werd warm onthaald op de luchthaven van Málaga. De ingezette Boeing 737 werd door de luchthaven brandweer verwelkomd met een traditioneel watersaluut. Vanaf deze dag wordt Malaga dagelijks aangevlogen.

Lees meer »

Entreekaarten herfst en winter Caminito del Rey in de verkoop

MÁLAGA – Sinds 12 uur dinsdagmiddag zijn de entreekaarten voor de herfst- en wintermaanden voor de Caminito del Rey in Álora in de verkoop gegaan. Het gaat om de kaarten voor de maanden november, december in 2018 en januari, februari en maart in 2019. Wees er echter wel snel bij want de beste dagen en mooiste tijden zijn altijd snel weg.

Lees meer »

Programma ' Feria de Málaga' 2018

Feria de Málaga, tips, informatie en programma voor de Feria de Málaga. Dit traditioneel feest dat jaarlijks in augustus in Málaga gevierd wordt is samen met Semana Santa wel het grootste evenement van de stad Málaga. Wanneer begint Feria de Malaga? Hier vindt u alle informatie over deze traditionele feestweek in augustus.

Lees meer »

Wetenswaardigheden dorpen provincie Málaga

MÁLAGA - Ontdek en beleef de provincie Málaga en zijn wetenswaardigheden Ontdek en beleef provincie Málaga en leer de wetenswaardigheden over de dorpen in de provincie Málaga kennen. Je rijdt in je auto of huurauto door de provincie Málaga misschien woon jer wel. Maar wat weet je eigenlijk allemaal over deze dorpen in de provincie waar je door rijd of regelmatig komt of woont?

Lees meer »