Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Markten en Marktjes in de provincie Málaga in Andalusië, Spanje

Gepubliceerd op 27 augustus 2018 om 12:57


arkten en Marktjes in de provincie Málaga in Andalusië, Spanje.

Markten en Marktjes in de provincie Málaga in Andalusië, Spanje. Wat is nu het verschil tussen de diversen Markten en Marktjes in de provincie Málaga zoals een ‘Mercado’, een ‘Mercadillo’ en een ‘Rastro’ . Een mercado is een versmarkt met groenten, fruit, vis, vlees etc. Een mercadillo vind je schoenen, kleding, etc. etc.. Maar hier kun je ook groente en fruitkraampjes aantreffen. Een rastro is een antiek - rommel c.q. vlooien markt, etc.etc.

 

De Spaanse markten beginnen in het algemeen rond 9.00 uur en eindigen rond 14.00 uur. In de zomermaanden zijn vaak extra markten zoals 'rastro' (2e handsmarkt) of 'mercadillo'. kijk naar posters of via andere media.

 

Elk dorp in Spanje heeft wel zijn wekelijkse markt vooral in de vakantietijd zijn de marktjes druk en zeer geliefd bij toeristen, maar de markten hebben ook een grote aantrekkingskracht op zakkenrollers... Pas goed op je bezittingen zoals tas en portemonnee etc.etc.!


Ben je op vakantie in de provincie Málaga en je wilt weten waar, wanneer, wat voor een soort markt en welke tijd er een markt is in je vakantie stad of dorp. 

Klik dan op bovenstaande foto of klik HIER. Het is wel een Spaanse website maar eigenlijk voor een ieder duidelijk: Links boven kun je zoeken op dag de middelste kun je zoeken op soort markt en rechts boven op plaats. 


All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars