Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Topstranden rond Málaga

Gepubliceerd op 10 april 2019 om 11:33

Málaga kent vele goede stranden. Het gebied wordt niet voor niets de costa del Sol genoemd. Maar wat zijn nu de beste stranden van de costa del Sol? Dat heeft malagastrand.nl uitzocht. Hou jij van watersport, of meer van fancy restaurants in de buurt? Of ben je iemand die zich enkel en alleen bekommert om het zand en de zon...? Zie hier, de top 5 stranden bij Málaga!


Strand Torre del Mar

Strand Torre del Mar is de onbetwiste nummer 1. Geroemd om de goede faciliteiten. Het is erg groot en redelijk ver weg van de stad. Toch is dit geen hindernis in de nummer 1. Er zijn mogelijkheden tot watersport, de chiringuito's zijn top... het is gewoon het beste strand in de buurt van Málaga!


Strand Pedregalejo en strand El Palo

De verse sardientjes die 's avonds worden gegrild in de vissersbootjes.. De aparte sfeer die heerst op de stranden van Pedregalejo en El Palo is het gewoon. Er zijn verder voetbal -veldjes en top restaurantjes. Het is dan ook een plek waar de lokale Malaguenos graag heen gaan. Dat zegt al genoeg.. de nummer 2!


Strand San Pedro

Stijlvolle chiringuito's, veel parkeermogelijkheden en gewoon een goed strand. Lekkere grasveldjes ertussen, en het is niet te druk! Dat maakt het strand van San Pedro eindigen op een welverdiende derde plek. Zeker doen als je in de buurt bent van Marbella, het strand van San Pedro is namelijk een veel beter strand dan de stranden van Marbella zelf. 


Strand Malagueta

Geroemd als een van de beste stadsstranden van Spanje heeft het een plekje in de top100 lijst met beste stadsstranden ter wereld gekregen! Malagueta strand is niet alleen gaaf om te bezoeken vanwege de letters, er is waterpret te beleven, de haven is vlakbij en het centrum ook!


Strand Carihuela

Wat zou een lijstje met topstranden van Málaga zijn zonder strand Carihuela! Het Nederlandse paradijs, de Nederlandse kust aan de costa del sol, de enclave.. deze bijnamen zijn niet zonder reden gegeven! De Klikspaan, Friet van Piet, de Brabander.. er lopen hier inderdaad veel Nederlanders rond! En het is verder ook nog eens een topstrand!