Vakantiehuis in Andalusië

Gepubliceerd op 3 mei 2019 om 16:13

De provincie Andalusië in het zuiden van Spanje is populair onder vakantiegangers. Ook Nederlanders en Belgen zijn hier veel te vinden. Je kunt ervoor kiezen om in een studio in het centrum van Málaga te gaan zitten, alleen dan zul je te maken hebben met toch wel drukte en misschien 's avonds laat wat geluid. Ga je meer richting het oosten of westen, nog steeds aan de Spaanse kunst die de costa del sol heet, dan zul je minder studio's vinden en meer echte huizen. Vakantiehuizen in Andalusie zijn er ook echt genoeg! Wat is er nu lekkerder dan wakker worden in een groot vakantiehuis, dichtbij een klein en rustig Spaans dorpje?

Hiernaast zie je een vakantiehuis met zwembad in Benalmádena.

Vakantiehuis met of zonder zwembad?

Nogmaals, voor ieder is er wat wils. Zo zijn er echte vakantievilla's, en zo zijn er minder grote vakantiehuizen. Maar vakantiehuizen in Andalusië met 2 of 3 slaapkamers zijn echt niet moeilijk te vinden! Wil je er dan een zwembad bij, dan betaal je vaak een hoge prijs. Daarom is het aan te raden om een vakantiehuis bij de zee te nemen, zodat je gratis in zee kan zwemmen. Wil je een vakantiehuis meer richting het binnenland van Andalusië, dan kun je het beste wel een zwembad erbij nemen.

Prijzen van het vakantiehuis

De prijzen kunnen natuurlijk alle kanten op. Echter, een gangbare prijs voor een vakantiehuis in Andalusie voor bijvoorbeeld 6 personen is zo'n 500 euro per week. Wil je een luxe vakantiehuis dan kijk je al gauw tegen 1000 euro per week aan. Maar dan heb je natuurlijk wel rust, privacy en met een klein beetje geluk ook heel lekker weer!