Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Home » Blog » Omgeving Málaga in de provincie Málaga


Omgeving Málaga in de provincie Málaga

Omgeving Málaga - In de provincie Málaga vind je prachtige witte dorpjes, mooie stadjes, natuurgebieden, heerlijke badplaatsen en bezienswaardigheden. In de omgeving van Málaga stad kun je zowel op cultureel gebied als sportief gebied vele activiteiten ondernemen. Ontdek en beleef de provincie Málaga! 

Ga de mooie omgeving van de stad Malaga verkennen? Ontdek en beleef hier wat er te beleven is in de omgeving van Málaga en de bekende Costa del Sol. 



Rondom Málaga zijn meer mooie steden te vinden zoals Granada, Sevilla, Cordoba, Nerja en Marbella. Verder in Spanje zul je Alicante of Valencia vinden. Valencia is vooral bekend vanwege de City of Arts en Science. Ook zijn er historische bezienswaardigheden te vinden in de stad zoals de Mercado Central, en de tuin van Turia. Net als Fuengirola, vlakbij Málaga, heeft ook Valencia een Bioparc.

Bekijk hieronder de blogs over de dingen in de omgeving van Málaga. Dit gaat zo ver als Marbella, Antequerra, Granada en Nerja.

Ontdek Nerja en de mooiste plekjes!

Nerja aan de Costa del Sol › Andalusie › Spanje - Ontdek de stad Nerja, dit typisch Spaans stadje en ligt ten oosten in de provincie Málaga. Beleef Nerja met de mooiste en leukste tips en bezienswaardigheden! Nerja heeft prachtige stranden en twee heel bekende bezienswaardigheden "Balkon van Europa "en de"grotten van Nerja".

Lees meer »

De stad Antequera

De stad Antequera - Antequera  een stadje in de provincie Málaga, Andalusië aan de voet van de bergketen El Torcal. Antequera heeft een rijk verleden, van Romeinse badhuizen tot de ruïnes van een oud Moors kasteel, van Dolmen uit het Bronzen tijdperk tot de vele kerken uit de Christelijke periode.

Lees meer »