Home » Blog » Restaurants met een mooi en prachtig uitzicht over de stad Málaga.


Restaurants met een prachtig uitzicht over Málaga

Restaurants met een mooi en prachtig uitzicht over de stad Málaga

Restaurants met een mooi en prachtig uitzicht over de stad Málaga - Als je met je geliefde of gewoon zomaar gewoon heerlijk uit eten wilt gaan, dan zoek je vaak samen een leuk restaurant waar je heerlijk kunt genieten van het eten. Nog beter als je ook kunt genieten van een adembenemend uitzicht! Wij hebben een paar van deze fantastische restaurants voor je op een rijtje gezet. 


Restaurante Amador

Restaurant Amador - Het restaurant Amador heeft een adembenemend uitzicht, en bevindt zich in de woonwijk El Atabal in de stad Málaga, vlakbij het historische centrum. Restaurant Amador heeft een excellente gastronomie, producten van hoge kwaliteit en schappelijke prijs.

Lees meer »

Bar Restaurant Batik Málaga

Batik Bar Restaurant - Bar Restaurant Batik Málaga is een modern restaurant. Deze hotspot ligt op de vierde verdieping van het Alcazaba Premium Hostel met een prachtig dakterras midden in het centrum van Málaga

Lees meer »

La Piscina Lounge, Málaga

Molina Lario Piscina Lounge, Málaga - Op de achtste verdieping van het Hotel Molina Lario vind je de Piscina Lounge, oftewel de Zwembad Lounge.Dit terras is verdeeld in drie niveaus met geweldige uitzichten over de stad en de haven.

Lees meer »

El Pimpi

El Pimpi een bijzondere bodega in Malaga - Bodega bar El Pimpi is een unieke tapas en bodega bar in Málaga, en ligt midden in het historisch hart van van de bruisende stad Malaga. Restaurant Tapas en Bodega bar El Pimpi in Malaga is wel een heel bijzondere lokatie, buiten hebt u prachtig zicht op Teatro Romano en het fort Alcazaba.

Lees meer »

Restaurant El Refectorium del Campanario

Restaurant El Refectorium del Campanario - Restaurant El Refectorium del Campanario is een klein restaurant waar je genieten kunt van een prachtige uitzicht over de baai van Málaga. Het Restaurant heeft twee terrassen waar je kunt genieten van lekker eten terwijl u uitkijkt over zijn prachtige panoramische uitzicht: van La Cala del Moral tot de vuurtoren van Calaburras (Mijas).

Lees meer »

Parador de Malaga Gibralfaro

Restaurants met een mooi en prachtig uitzicht over de stad Málaga - Hotel-Restaurant Parador de Malaga Gibralfaro is een fantastisch locatie, en ligt boven op de Gibralfaroberg. Dit restaurant heeft een dakterras waar je van een adembenemend uitzicht kunt genieten. Als je samen van een romantisch diner wilt genieten dan ben je hier op de juiste plaats.

Lees meer »