El Pimpi

Gepubliceerd op 17 augustus 2018 om 19:00


El Pimpi Málaga

El Pimpi een bijzondere bodega in Malaga - Bodega bar El Pimpi is een unieke tapas en bodega bar in Málaga, en ligt midden in het historisch hart van van de bruisende stad Malaga. Restaurant Tapas en Bodega bar El Pimpi in Malaga is wel een heel bijzondere lokatie, buiten hebt u prachtig zicht op Teatro Romano en het fort Alcazaba.

 

Bodega-bar El Pimpi is een heel uniek en gelijktijdig ook de oudste bodega van Malaga. Bij El Pimpi kunt u heerlijk op het terras van de lange zomer avonden genieten met een mooi uitzicht op het verlichte Teatro Romano en het fort Alcazaba waarbij u lekker bij een drankje en een tapa van dit uitzicht kunt genieten!

 

Bodega-bar El Pimpi is een leuke bar midden in het historisch centrum van Málaga, als u binnen komt ziet u gelijk de vele foto’s van beroemdheden die deze bar een bezoek gebracht hebben.

 

Op de vele houten wijnvaten ziet u de handtekeningen van beroemdheden als: De dochter van Picasso’s, Paloma, Tony Blair, de vroegere koning van Spanje Juan Carlos, de tennisser Rafael Nadal en Antonio Banderas, die in Bodega-bar El Pimpi een leuk bedrag aan aandelen heeft gekocht.


El Pimpi een bijzondere bodega in Malaga 

De naam El Pimpi zal afgeleid zijn van de Engelse term " pimp " ( in het Spaans proxeneta ), in verwijzing naar het karakter van dat beroep dat vroeger de buitenlandse zeelieden die aankwamen in de haven naar de plaatsen bracht waar ze de prostituees konden vinden.

 

Adres
Calle Granada, 62 en Calle Alcazabilla
29015 Málaga

Tel.:+34 952 228 990

Website: El Pimpi


All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars