Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek en beleef de leukste activiteiten in Málaga.

Gepubliceerd op 16 september 2018 om 11:17


Ontdek en beleef de leukste activiteiten in Málaga

Ontdek en beleef de leukste activiteiten in Málaga, deze bruisen de stad heeft: prachtige stranden, een levendige haven, mooie bezienswaardigheden en leuke en gezellige restaurantjes waar je van lekkere tapas en wijn kunt genieten! Het is dé ideale stad voor een zonvakantie of een citytrip.

 

Málaga een spannende, mooie en bruisende stad

Ja, ik heb het al vaak gezegd: Málaga is één van de mooiste en spannendste vakantiebestemmingen van Spanje! Eigenlijk is dit ook normaal deze hartverwarmende stad heeft eigenlijk alles wat je maar wensen kunt.

 

Ga lekker flaneren langs de haven

Hier is het gezellig, hier is het mooi, hier is het hip, hier kun je heerlijk flaneren. Hier vind je 14.000 vierkante meter winkelgebied.

 

Winkelen op de pier Muelle Uno en wandelen op de pier Muelle Dos

Heb je genoeg van de warmte in het historische centrum, ga dan is lekker de haven bezoeken. De cruiseterminal van Málaga is op een na de grootste van Spanje, hier kunnen zelfs cruiseschepen aanleggen van 340 meter lang!

 

Hier op de pier Muelle Uno zijn veel leuke restaurantjes en barretjes waar je heerlijk kunt eten. Hier vind je van alles van een normaal burgertentjes maar ook een vis- of steak-restaurants tot een sterren restaurant. En hou je van mode dan kun je hier je lol op dan er zijn verschillende luxe kledingwinkels gevestigd zoals de bekende winkels van top merken als, Diesel, Timberland,  Mango, Lacoste, Tommy Hilfinger en nog veel meer. Ook vinden hier veel concerten en festivals plaatsvinden.

 

Info

Adres: Passeo de la Farola

Openingstijden: De winkels zijn 365 dagen per jaar geopend.

Denk er echter wel aan dat de winkels verschillende openingstijden hebben.

Website: Muelle Uno 

 

HIER vind je de mooiste winkelstraat van Málaga



Pedregalejo de Visserswijk in Málaga

Op de fiets naar Pedregalejo een authentiek en gezellig stukje Málaga. Hier kun je lekker rustig over de boulevard op de fiets naar toe fietsen. Pedregalejo, het vroegere vissersdorpje van Malaga.

Een heel andere wereld met kleine huizen, vissersboten, wiegende palmen en heerlijk strand.

De schilderachtige baaien liggen hier naast elkaar. ’s Avonds kun je fijn over de Paseo wandelen of er vis eten. Loungebars en visrestaurants zorgen voor de juiste mix van klassiek en modern.

 

Fiets huren kun je HIER

Meer info over fietsen door Málaga en verschillende routes kijk HIER

 

Ga heerlijke tapas eten!

Op ieder hoekje van de straat vind je hier wel een tapasbar. Een echte aanrader is overigens de Bodega Bar El Pimpi aan de Calle Granada 62. Deze tapas bar is wereldberoemd dankzij de geweldige sfeer. Zo is het interieur niet meer gewijzigd sinds de 18e eeuw! Bijzonder is dat de muren vol hangen met foto's van beroemde sterren Rafael Nadal en Antonio Banderas.

 HIER vind je de beste tapasbars van Málaga

 

Een goede tip:

Dan zeg nou eerlijk in dit heerlijke klimaat die meer als 300 zonnen uren heeft, daar hoort ook een heerlijk ijsje eten bij.

 

IJssalon Casa Mira in Málaga is wel het bekendste ijssalon in de stad Málaga. Dit familiebedrijf is al sinds1890 een begrip in de stad Málaga. Werd in de begin jaren turron en ijs nog op straat verkocht nu staat in dé straat van Málaga, Calle Larios een moderne ijssalon waar je van een lekker ijsje kunt genieten.

 

Of ijssalon Freskitto, ambachtelijk ijs in Málaga hier krijg je ijs van een kampioen, ronduit heerlijk.

HIER vind je de beste ijssalons van Málaga


Booking.com