Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

De beste en leukste hotels en dat voor elk budget in Málaga

Gepubliceerd op 6 november 2018 om 19:09


De beste en leukste hotels en dat voor elk budget in Málaga

De beste en leukste hotels en dat voor elk budget in MálagaEen heerlijke vakantie in het zonovergoten, bruisend Málaga aan de Spaanse Costa del Sol.  Zoek je een accommodatie voor de gehele familie, een goedkoop hostel voor je vrienden of misschien wel een romantisch vijfsterren hotel aan het strand, Ontdek Málaga biedt opties voor elk budget.


Budgethotels en hostels in Málaga

Oasis Hostel

Dit levendige hostel biedt zowel gemengde slaapzalen als vrouwenslaapzalen en is vooral populair onder de reizigers die van het nachtleven van Málaga willen proeven. In Oasis Hostel huizen twee bars (met lage drankprijzen) waar regelmatig een pubquiz of de ‘Beer Olympcis’ plaatsvindt. Nog niet overtuigd? Misschien trekt het logo van het hostel je over de streep: “Come stay with us in Málaga and we’ll do our best to help you forget you ever did.”

Waar: Calle San Telmo 14 Málaga


Ibis Malaga Centro Ciudad

Cultuurliefhebber? Verblijf dan in het Ibis Málaga Centro Ciudad in het historische centrum, op loopafstand van het Romeinse Theater, Málaga’s interactieve muziekmuseum en de Botanische tuin La Concepcion (‘s zomers open van 09.30 tot 19.30 uur en van oktober tot maart tot 16.30 uur). De badkamers zijn bijzonder groot voor een budgethotel en ook het ontbijt laat niets te wensen over. De grote ondergrondse parkeergarage is extra handig voor diegene met een huurauto!

Waar: Cerrojo 1 Num Reg


Beste hotels aan het strand

Iberostar Málaga Playa

Dit budgethotel aan het strand vind je ten oosten van de stad Málaga. Wie van lekker eten houdt, zit hier goed: rondom Iberostar Málaga Playa vind je namelijk tal van traditionele tapasbars. Hoewel de omgeving van het hotel vrij rustig is, kun je er van alles beleven: van flamenco shows tot live muziek.

Waar: Avenida Ferrara, Torrox


TRYP Málaga Guadalmar Hotel

Dit prachtige resort biedt het beste van twee werelden: directe toegang tot een van de mooiste stranden van de Costa del Sol én het stadscentrum van Málaga binnen handbereik. Daarnaast ligt TRYP Málaga Guadalmar Hotel op slechts een paar meter van het station van Plaza Mayor, erg handig als je de rest van de Costa del Sol wilt ontdekken!

Waar: Urbanizacion Guadalmar


Myramar Fuengirola Hotel

Wil je zowel de stad Málaga als de gelijknamige provincie ontdekken? Dan is het Myramar Fuengirola Hotel de ideale keus. Het stadscentrum van Málaga ligt op zo’n 25 minuten afstand met de auto en binnen een paar minuten ben je op het award winnende Fuengirola Beach. Het hotel bevindt zich daarnaast in een wijk die vooral ’s avonds opleeft, met veel restaurants, bars en clubs op loopafstand.

Waar: Calle San Miguel 1, Fuengirola



Drie- en viersterrenhotels in Málaga

Hotel Palacio Blanco

Dit prachtige hotel ligt iets uit het centrum, maar downtown Málaga is nog steeds goed bereikbaar. Wel binnen handbereik: een paar van de mooiste stranden van de Costa del Sol en badplaats Torre del Mar. Hotel Palacio Blanco is gevestigd in een achttiende-eeuws paleis, dus verwacht veel antiek meubilair, luxueus opgemaakte bedden en een prachtige tuin. Vanaf het zwembad heb je een te gek uitzicht op Málaga stad en hoewel er geen restaurant in het hotel zelf zit, is het nabije restaurant La Caleta de Velez een fantastische optie. Tip: ga tegen het einde van de middag hier naartoe en kijk met een cocktail in je hand naar de zonsondergang.

Waar: Calle de Félix Lomas 4, Vélez Málaga


Barcelo Málaga

Vier sterren en 221 kamers heeft het Barcelo Málaga, een prachtig hotel tegenover het treinstation van María Zambrano. In slechts tien minuten sta je op het strand – wat wil je nog meer? De kamers zijn modern met grote ramen, sommigen hebben zelfs een eigen jacuzzi. Daarnaast biedt het hotel twee restaurants: B-delicious voor het ontbijtbuffet en el Andén met een traditionele, Spaanse keuken voor ’s avonds.

Waar: Calle Héroe de Sostoa, 2 Malaga


Luxe vijfsterrenhotels in Málaga

Vincci Selección Posada de Patio

Málaga stad heeft niet veel strandhotels, maar dit is zeker een van de beste. De zee bereik je binnen vijftien minuten, maar nog sneller sta je bij het Picasso Museum (dagelijks van 10.00 – 20.00 uur) en de Kathedraal. Het uitzicht vanaf het dakterras van Vincci Selección Posada de Patio is spectaculair en de lobby (omringd met glas) biedt een fijne kijk op de Romeinse ruïnes vlak onder het hotel. Weet je niet zo goed voor welke kamer je moet kiezen? Vraag dan een kamer met een balkon – de meeste kamers hebben er één – zodat je op warme zomeravonden naar het licht van de stad kunt staren. Vergeet ook niet een cocktail te drinken in de kleurrijke Wall Bar van het hotel!

Waar: Pasillo de Sta. Isabel 7 Málaga


Meliá Costa del Sol

Op zoek naar luxe en stijl en maak je je geen zorgen om het prijskaartje? Dan is het Meliá Costa del Sol de perfecte keus. Zowel de kamers als de balkons zijn groter dan gemiddeld en gadget liefhebbers kunnen hun hart ophalen met alle hightech snufjes. Daarnaast biedt het hotel fietsverhuur, boottours en snorkeltours en een restaurant met zowel keus uit een buffet als Mediterraanse gerechten à la carte.

Waar: Paseo Maritimo Antonio Machado, 11 Málaga


TRYP Alameda

Dit vijfsterren hotel kan qua locatie niet beter: de haven, het historische centrum, het Picasso Museum en de grote winkelketens liggen allemaal op loopafstand. TRYP Alameda biedt 132 geluidsdichte kamers, zodat je ’s nachts geen last hebt van het rumoer van de stad. Het hotel wordt geroemd om haar ontbijt, een enorme selectie van zoete lekkernijen waarbij het water je in de mond loopt. Ook fijn: de fitnesszaal die 24/7 geopend is en de directe toegang tot het Larios Centro Commercial, een winkelcentrum met ruim 150 winkels.

Waar: Av. de la Aurora, 31, 29002 Málaga


Booking.com