November in Málaga

Gepubliceerd op 31 oktober 2018 om 18:55


November in Málaga

November in Málaga - wat is er te beleven in Málaga? Ga lekker in de maand november een paar dagen op vakantie naar Málaga ook dan is er genoeg te beleven in Málaga.

 

Op woensdag 1 november "Día de Todos los Santos" Allerheiligen. Op deze dag vieren en eren de Spanjaarden de heiligen en overledenen en brengen een bezoek aan de begraafplaatsen en leggen of plaatsen daar bloemen. In Spanje is Allerheiligen een prominente feestdag, pas op, op deze dag is alles gesloten.

 

Jazz Festival Málaga

Een van de grootste evenementen in Malaga in het najaar is het jaarlijkse Malaga Jazz Festival. De editie van dit jaar is de 32e en zoals gewoonlijk doet hij een beroep op verschillende grote namen om dit jaarlijkse evenement te vieren. Deze blogpost vertelt je wat er op en tijdens het festival gebeurt.

 

Het festival vindt plaats van zondag 29 oktober tot zondag 4 november . Alle concerten in het Cervantes Theater beginnen om 20.30 uur, met uitzondering van het inaugurele concert dat begint om 18.30 uur.

 

Locaties voor Malaga Jazz Festival

Het Cervantes Theater is het hoofdpodium voor de belangrijkste Malaga Jazz Festival-concerten. Zoals gebruikelijk zullen andere live muzieklocaties in de stad jazzconcerten en gerelateerde evenementen aanbieden.

 

Waar kaartjes kopen voor Malaga Jazz Festival

Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa van Cervantes Theatre of online. De hoogste prijs voor een ticket voor een jazzconcert is € 36,- en de laagste prijs is € 11.- Kortingen zijn beschikbaar als u kaartjes koopt voor meer als 4 of meer evenementen. Als u bijvoorbeeld een ticket koopt voor elk van de zes concerten, ontvangt u een korting van 25 procent. Zie de website voor meer informatie.

 

Op vrijdag 30 november gaat de kerstverlichting aan

De burgemeester van de stad Málaga ontsteekt op vrijdag 30 november rond 19:30 uur op Plaza Constitución de kerstverlichting waarna er verschillende optredens plaats vinden.

De kerstverlichting brand dagelijks van 18:30 uur tot 02:00 uur 


Je kunt dagelijks, om 18:30 uur en 21:30 uur van een grote lichtshow genieten.