Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Eten en drinken » Restaurants » Da Saveria


Restaurant: Da Saveria

Restaurant Da Saveria in Málaga is een restaurant dat wordt gerund door 2 Italianen, uit Sicilië wel te verstaan. Er wordt niet voor niets gezegd dat de zuidelijke Italianen erg goed zijn in pizza. Dit restaurant maakt inderdaad heel goede pizza's. Zo goed dat het hele goede waarderingen heeft op zowel Tripadvisor als op Google.Heerlijke pizza's vlakbij centrum van Málaga

De locatie is perfect. Het ligt op 2 minuten loopafstand van het treinstation Málaga Centro Alameda, het meest centrale treinstation van Málaga. Dat is zo'n kwartier lopen vanaf bijvoorbeeld de haven van Málaga. Een leuke wandeling heen en een goede wandeling na want de porties zijn niet mis! Heerlijke Italiaans eten. Je kunt zowel binnen als buiten zitten.

Da Saveria is zowel Corsicaans als Italiaans en betekent: nieuw huis. Het restaurant bestaat echter al wat langer dan een paar maanden! De service in dit restaurant staat in schril contrast met de meeste restaurants in Málaga: de camarero's en camarera's zijn hier namelijk erg vriendelijk.

Adres: Calle Ancha del Carmen, 30, 29002 Málaga

Openingstijden: Dinsdag gesloten. Zondag en donderdag enkel open van 12:30 - 16:00. Andere dagen ook van 20:30 - 23:00.

Telefoon: +34602689580