Ontdek Málaga » Eten en drinken » Restaurants » Trattoria Mamma Franca


Restaurant: Trattoria Mamma Franca

Trattoria Mamma Franca is wat ons betreft het beste Italiaanse restaurant in Málaga. Er zijn werkelijk waar weinig Italiaanse restaurants die hieraan kunnen tippen. Het eten is extreem lekker, de prijs kwaliteit verhouding is goed en de pasta is huisgemaakt, en dus vers. Heel lekker eten in Málaga.Je kunt er prima komen met de metro

Mocht je in het centrum van Málaga verblijven zonder auto, dan is de locatie het enige nadeel van restaurant Trattoria Mamma Franca. Het ligt namelijk richting het vliegveld, in Mainake. Maar je kunt er met de metro van Málaga gewoon prima komen! Neem lijn 2 vanaf El Perchel (vlakbij treinstation María Zambrano) en stap uit bij de halte Palacio de Deportes.

De kaart en de kwaliteit van eten is hier zo goed dat het een 4,7 op Google Maps heeft, na een aantal jaar te draaien. Deze 4,7 uit 5 is genomen uit meer dan 700 waarderingen van klanten. Een uitzonderlijk goed restaurant dus, dat zeggen dus de meeste bezoekers van Málaga en natuurlijk de inwoners van de zuid-Spaanse stad zelf. Wij adviseren om te reserveren!

Adres: Av. Imperio Argentina, 7, 29004 Málaga

Openingstijden: Woensdag gesloten. Andere dagen open van 13:30 - 16:30. Dan een siësta, en dan open van 20:30 - 00:00. 

Telefoon: +34951153913