Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Overdekte markthallen in Málaga

Ontdek Málaga met tips en informatie over de overdekte markten in Málaga. Deze overdekt4e markthallen zijn ware bezienswaardigheden!


De markten in Málaga
Op de vers markt in Málaga vind je verse vis, schaal- en schelpdieren, een afdeling met verse groenten en fruit vlees en gevogelte. Heerlijke kazen, worsten en hammen, noten en gedroogde vruchten, brood en meer. Op de markt is alles vers en van een goede tot zeer goede kwaliteit.De bekendste overdekte markt in Málaga is Mercado Central de Atarazanas - een markt in het centrum van Málaga. De tweede en minder bekende overdekte markt in Málaga is Mercado de Salamanca. Ook deze markt staat in het centrum van de zuid-Spaanse stad Málaga.

Het is een ware belevenis om deze twee markthallen te bezoeken. Ze kunnen daarom zeker tot bezienswaardigheden worden beschouwd.


Markt in Málaga
Mercado de Atarazanas

Calle Atarazanas, Málaga

Markt in het centrum van Málaga
In het historisch centrum van Málaga ligt de overdekte markt Mercado de Atarazanas. Een geweldig belevenis om deze markthallen te bezoeken. Levendig en geweldig om doorheen te lopen! een prachtige overdekte markt waar je volop kunt genieten van de geuren en kleuren die overal aanwezig zijn op deze markt.

Markt in Málaga
Mercado de Salamanca

Calle San Bartolomé 16, Málaga

Deze minder bekende overdekte markt Mercado de Salamanca in Málaga. Maar behoord zeker tot de bezienswaardigheden in Málaga en is zeker zo leuk om deze eens te bezoeken in Málaga. In de wijk El Molino werd deze in Neo Múdejar stijl gebouwde Mercado de Slamanca in 1925 geopend, Hier heb je het je gevoel dat je op een Arabische marktVakantie in Málaga