Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Kortingsactie 2019 Spaans leren bij Instituto Picasso

Gepubliceerd op 3 juli 2019 om 09:54

Spaans leren en beachvolleybal combineren? Wij van ontdekmalaga kunnen een unieke korting aanbieden voor een talencursus bij Instituto Picasso in Málaga. Deze taalschool is gevestigd aan plaza de la Merced en staat omschreven als een van de meest gerenommeerde taalscholen in de stad. Dus als jij deze zomer of in de rest van het jaar 2019 Spaans wilt leren, is dit de ideale kans! De korting geldt voor cursussen met startdata vanaf maandag 5 augustus tot en met 30 december 2019. Dit kan honderden euro’s schelen. Elke cursusweek start op maandag. Dat betekent 22 kansen op een cursus Spaans met korting!

Korting tot wel 15%

De korting is 10% op de taalcursus als je geen accommodatie boekt. Boek je wel inclusief accomodatie, dan geldt er een korting van 15% op zowel de cursus als op de accommodatie! Om gebruik te maken van deze actie dien je wel de Intensive Standard course te boeken, en gebruik te maken van de apartment to share single-room of double-room. Als je gebruik maakt van de host-family of een mini appartement is het dus niet mogelijk om korting te krijgen op de accommodatie. Wel krijg je dan natuurlijk nog steeds korting op de kosten van de taalcursus.

Spaans leren in Málaga met korting!

Spaans leren in Málaga kan deze zomer dus heel voordelig! Om deze korting te krijgen dien je bij de boeking OntdekMalaga te vermelden bij Notes & Observations. De korting wordt achteraf verrekend. Het is de enige manier om deze korting bij Instituto Picasso te krijgen. Deze actie is een unieke mogelijk voor Spaans leren in Málaga met korting!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.