Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Grote lego expositie bij haven van Málaga

Gepubliceerd op 3 juli 2019 om 12:36

Muelle Uno ontvangt de grootste LEGO expositie van Europa. Meer dan 100 schaalmodellen van bijvoorbeeld de Titanic, Star Wars en een grote hoeveelheid aan andere lego-modellen. De expositie is te zien van 16 juni tot en met 22 september in de hoek van de haven van Málaga

Van 16 juni tot en met 22 september is de expositie te zien. Expo Piezas Lego is de organisator. Ze gaan Europa rond als mobiel evenement om professionele bouwwerken neer te zetten. Bouwwerken van LEGO. De expositie neemt ongeveer 1.100 vierkante meter in beslag. Erg leuk voor kinderen maar toch ook zeker voor volwassenen!

Een voorbeeld: het TITANIC-schip is gebouwd van een half miljoen stukken lego en is 11 meter lang en 3 meter hoog. Ook is er een deel gewijd aan het menselijk lichaam. Je kunt hier delen van het lichaam ontdekken zoals: ademhalingsstelsel, het spijsverteringsstelsel, de hersenen, het hart en het menselijk skelet. Er is ook een interactieve kaart van Europa compleet met grenzen, hoofdsteden en vlaggen van de landen. Ook is er een deel over muziekinstrumenten, een deel over de eerste wandeling naar de maan en de sloop van de Berlijnse muur. Zoals je ziet, veel thema's met vooral voor kinderen veel dingen om te leren. 

De prijs varieert voor jong en oud van 6,50 euro tot 9,50 euro.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.