Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek de zomer in Málaga!

Gepubliceerd op 3 juli 2018 om 07:59
zomer in malaga

Ontdek de zomer in Málaga - leuke zomertips Málaga - Zomer in de stad Málaga - Bezoek je deze zomer de bruisende stad Málaga? Of ga je op vakantie naar Málaga, hier een paar leuke zomertips dan in de zomer vinden er in Málaga vele mooie en leuke activiteiten plaats.Tijdens de zomer u vervelen in Málaga is bijna onmogelijk! Zomer, dat betekend overdag naar het strand, s' avonds op u slippers door de stad slenteren en een heerlijk wijntje drinken op een terras de ventilatoren draaien overuren. Op de straten zijn 24 uur per dag mensen te vinden. Deze tijd leven de mensen het grootste gedeelte van de dag buiten, de zon gaat onder rond 10 uur, de bars en restaurants hebben meer tafels buiten dan binnen.


Zomer uitverkoop in Málaga - Rebajas

van 1 juli t/m 31 augustus

Winkelen in Málaga - Málaga is een heerlijke stad om te shoppen. Een dagje winkelen begint gewoon in de mooiste winkelstraat van Málaga Calle Marques de Larios.  


Cine Abierto - Gratis film in de openlucht bekijken

van 21 juni t/m 10 augustus

Cine Abierto - Van een film genieten in de openlucht

Waar en op welke lokatie en welke film kun je hier bekijken. klik op button


Op de fiets met Nederlandse gids Málaga ontdekken - TIP

Elke dag om 10:00 uur en 16:00 uur dit is een echte TIP

Met een fietstour door Málaga ontdekt u deze stad op een andere manier en u mist niets van alle mooie bezienswaardigheden die deze bruisende stad rijk is. 


Feria El Palo

van 12 juli t/m 16 juli

Feria El Palo, Málaga - Het Fiesta Marineras y Deportivas ter ere van de Virgen del Carmen, El Palo 2018, vindt dit jaar plaats tussen 12 en 16 juli. Ben je om deze tijd in en om Málaga op vakantie dan is dit zeker een aanrader. De bussen: 3 en 11 rijden naar en van el Palo en de nachtbus N1 


Feria de Málaga 

van 11 t/m 19 augustus

Feria de Málaga - Elk jaar wordt dit traditioneel feest vanaf half augustus uitbundig gevierd en is wel het grootse evenement wat de stad Málaga kent. Van ver buiten Málaga en Andalusië komen gasten deze feestweek bezoeken die met veel traditie door de Malagueño wordt gevierd.

Meer informatie HIER over Feria de Málaga


Virgen del Carmen Málaga

rond 16 juli 

La Virgen del Carmen is de patroonheilige van de zeelieden

La Virgen del Carmen is de patroonheilige van de zeelieden zij is de koningin van de zee. Elk jaar rond 16 juli zie je haar beeltenis in een vrolijke processie van uit de kerk door de straten gedragen worden richting haven waar ze in een mooie versierde boot te water gaat. Omgeven van diversen versierde boten waaronder traditionele jábegas - vuurwerk en feestgedruis en op het strand leven de mensen uitbundig mee. 


La Vuelta - Ronde van Spanje

25 augustus 2018

Start dit jaar in Málaga met een tijdrit over 8 kilometer, start van de eerste etappe vindt plaats bij  Centre Pompidou en de finish is op Plaza de la Constitución. De volgende 3 etappes gaan via Marbella, Caminito del Rey, Alhaurin de la Torre en Velez Málaga


Flamenco en el Teatro Romano de Málaga

1 juli t/m 4 augustus

Flamenco en el Teatro Romano de Málaga

Tussen 1 juli en 4 augustus zijn 22 voorstellingen gepland. De danseres Carrete opent deze zondag in het Teatro Romano de Málaga de cyclus die erfgoed combineert met de flamenco

Deze nieuwe cyclus van het Festival van het Romeinse Theaters, 'Flamenco Patrimonio', is ontworpen met als doel de relatie te bevorderen tussen Andalusische monumenten en flamenco, een immaterieel werelderfgoed. Specifiek, in Malaga behoren zes van de 22 te vieren feesten tot deze cyclus. Geïnteresseerden in de shows van de cyclus 'Flamenco Heritage', evenals het Festival of Roman Theatres, kunnen hun tickets verkrijgen op de volgende manieren: per telefoon (902 400 222); via internet, ...


Markten en Marktjes in Málaga

Markten en marktjes in en om de stad Málaga - Wat is nu het verschil tussen de diversen markten zoals een ‘Mercado’, een ‘Mercadillo’ en een ‘Rastro’ . Een mercado is een versmarkt met groenten, fruit, vis, vlees etc. Een mercadillo vind je schoenen, kleding, etc. etc.. Maar hier kun je ook groente en fruitkraampjes aantreffen. Een rastro is een antiek - rommel c.q. vlooien markt.


Ontdek Málaga op de fiets