Ontdek Málaga »  Bar Restaurant Batik Málaga


Bar Restaurant Batik in Málaga

Bar Restaurant Batik in Málaga - Batik Bar Restaurant in Málaga is een modern restaurant. Deze hotspot ligt op de vierde verdieping van het Alcazaba Premium Hostel met een prachtig dakterras midden in het centrum van Málaga.Bar Restaurant Batik in Málaga, met dakterras
De ingang van het restaurant bevindt zich in het Alcazaba Premium Hostel
Restaurant Batik kun je zeker een aanrader noemen, hier krijg je prima eten en een Fantastisch uitzicht!

Het restaurant is op de vierde verdieping, boven aangekomen is het ook echt een heerlijke verrassing! Prachtig uitzicht, leuk interieur, uitstekende kwaliteit en de presentatie op je bord is een feest, maar Bar Restaurant Batik biedt zoveel meer: de plezierige ontvangst, de voortreffelijke en uiterst vriendelijke bediening, de aankleding en dan tot slot de ligging. Op de vijfde verdieping vind je het elegante dakterras met een fantastische uitzicht op  Calle Alcazabilla, het Teatro Romana en Moors fort - La Alcazaba. Het is een ideale  plaats om te loungen tijdens de avonden en nachten in de stad Málaga.

 

De Chefkok van Bar Restaurant Batik is Ivan Bravo.

Zijn credo is: mijn roeping, mijn passie, mijn werk: mijn leven
Het is een fusion keuken in trendy setting, een keuken van contrasten, variërend van de traditionele naar de exotische keuken.

Bar Restaurant Batik in Málaga – Restaurants in Malaga

Adres: Calle Alcazabilla, 12 ( 4de verdieping) Rolstoel toegankelijk,


Openingstijden: Zondag t/m woensdag van 12.30 – 00.00 uur
Donderdag t/m zaterdag van 12.30 – 02.00 uur

Telefoon: +34 952221045