Home » Seizoenen in Málaga » Zomer in Málaga


Zomer in Málaga

Spanje, Andalusië, Zomer in Málaga -Tijdens de zomer u vervelen in Málaga is bijna onmogelijk! Het begint met Noche de San Juan, dan begint de zomer. Groot gevierd met vrienden, familie en kennissen rond de vele brandstapels op de stranden. De briefjes met wensen, of die u juist vergeten wil worden in het vuur gegooid. En om 12 uur s'nacht duikt iedereen de zee in, zal goed voor je gezondheid zijn. Daarna begint de zomer, dat betekend s'avonds naar het strand, s' avonds op je slippers door de stad slenteren en een heerlijk wijntje drinken op een terras de ventilatoren draaien overuren. Op de straten zijn 24 uur per dag mensen te vinden en voor u het weet staat het grote feest weer voor de deur, en begint de Feria van Málaga. Deze tijd leven de mensen het grootste gedeelte van de dag buiten, de zon gaat onder rond 10 uur, de bars en restaurants hebben meer tafels buiten dan binnen. Gratis naar de film van 24 juni tot en met 12 augustus - Cine Abierto – openlucht bioscoop  diverse films zien in de open lucht. Zoals  aan de haven in het park op de stranden en in bioscoop Cine Albeniz.

Ontdek het andere Málaga in de zomer, een bruisende stad waar het leven niet stil staat.

 

Evenementen en activiteiten tijdens de zomermaanden

De stad Málaga is ook in de zomer een leuke en fijne stad waar ook veel te ontdekken en te beleven valt.

Ontdek Málaga heeft de leukste evenementen en activiteiten tijdens de zomermaanden voor u op een rijtje gezet.


Dia de San Juan
van 23 juni op 24 juni 2018

De zomer begint met Dia de San Juan ter nagedachtenis of moet je zeggen ter ere van Johannes de Doper. Deze nacht wordt van el Dia de San Juan de zomer ingeluid en blijven de meeste mensen overnachten op het strand ... Lees verder op »


CINE ABIERTO van 24 juni tot en met 11 augustus 2017

Gratis naar de film van 24 juni tot en met 11 augustus - Cine Abierto – openlucht bioscoop  diverse films zien in de open lucht. Zoals  aan de haven in het park op de stranden en in bioscoop Cine Albeniz ... Lees verder »

Hier het complete programma van Cine Abierto


Zomeruitverkoop - Rebajas de Verano
van 1 juli tot en met 31 augustus 2017

Winkelen en shoppen tijdens de ‘rebajas’ in Málaga uitverkoop met vele procenten korting in vele winkels en winkelcentrums. Tijdens de rebajas de verano is het goed winkelen in de stad Málaga.

Shoppen in Málaga doe je in Calle Larios, Muelle Uno, Calle Nueva, winkelcentrum Larios,  Centro Comercial Vialia (bij het station) en natuurlijk bij El Corte Ingles.

 

Processies Virgen del Carmen
De beschermheilige van de zeelieden

Elk jaar rond 16 juli krijg je de indruk dat alle inwoners van Málaga uit zeelieden bestaat. Jaarlijks is dit een terugkerend feest van Virgen del Carmen op de stranden van Málaga. De visrestaurants zitten daarna proppend vol en aan de geïmproviseerde tafels en uitgebreide terrassen zitten ook vol. En die geen plek hebben kunnen krijgen organiseren zelf een barbecue op het strand.

Zeker in de vissenwijken wijken Pedregalejo en El Palo en ook in de havenwijk Perchel vinden processie plaats. De twee Virgin Carmen van El Palo en Pedregalejo treffen elkaar op open zee (kijk naar dit leuke filmje) wat iedere keer weer een prachtig schouwspel is ...Lees verder »

Kijk hier op de website voor meer informatie

En als de maagd al lang weer verdwenen is, feesten de mensen door tot de zon weer met het ochtend gloren de volgende dag aankondigt.


Autohuur Málaga

Feria de Málaga
Feria Málaga 2018 is dit jaar van zaterdag 11 augustus tot en met 19 augustus. .

Één van de mooiste en leukste feesten begint half augustus in Málaga, dan begint de jaarlijkse Feria. De opening van de feria begint op Plaza de la Constitución om 12 uur in het centrum van Málaga. Calle Larios, is met grote doeken overspannen tegen de zomerse warmte.

s'Avonds ga je naar Feria Real: dit ligt op een terrein buiten het centrum( recinto ferial ). Hier vind je een soort grote kermis en op een gedeelte staan tenten, gewoon een tijdelijk dorp. Met de bus kun je vanaf Alameda principal tot diep in de nacht er naar toe- en terug rijden.

Feria de Málaga duurt een week van 12 – 20 augustus. Lees hier meer informatie over de Feria de Málaga »


Er zijn deze zomer verschillende leuke Straatmarkten in Málaga

 

Made in Soho
Elke maand terugkerende leuk en gezellige markt in de wijk Soho Málaga.

De is in de Calle Tomás Heredia
Elke eerste zaterdag van de maand, de markt is geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur

 

Mercado Contenadores
Deze zomermarkt vind je in de haven en dat alles in stijl van de haven de verkoop vind plaats direct vanuit de containers.

In de hoek van de haven
Elke dag van 12.00 uur tot 00.00 uur

 

Zoco – Muelle Uno
Op boulevard Muelle Uno aan de haven is elk weekend een ambachtsmarkt.
Elke zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur

 

La Plaza Merced Market
Elke maand is er op Plaza de la Merced een leike ambachtelijke markt
Elke laatste zondag van de maand van 11.00 uur tot 19.00 uur

 

Malagueta4Market
Op de strandboulevard bij het stadsstrand Playa de la Malagueta

Ook hier is elke laatste zondag van de maand van 10.00 uur tot 20.00 uur een leuke markt

 

Wij wensen je een heel leuke en fijne zomer in Málaga


Voordelige vakanties naar Málaga - Hier schijnt de  zon!!!!!!