Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Blog » De leukste, mooiste en beste Tips voor Málaga


De leukste, mooiste en beste tips voor Malaga

De leukste, mooiste en beste tips voor de stad Malaga - Hier vind je de leukste en beste tips voor een heerlijke vakantie in de stad Malaga. Voor de leukste en beste overnachtingen, de mooiste bezienswaardigheden. lees hier nog veel meer leuke tips !



Feria El Palo - Málaga

Feria El Palo, Málaga - van 12 t/m 16 juli - Fiesta Marineras y Deportivas Vanavond begint het Fiesta Marineras y Deportivas ter ere van de Virgen del Carmen, El Palo 2018, vindt dit jaar plaats tussen 12 en 16 juli. Ben je om deze tijd in en om Málaga op vakantie dan is dit zeker een aanrader. De bussen: 3 en 11 rijden naar en van el Palo en de nachtbus N1 

Lees meer »

Ontdek de zomer in Málaga!

Ontdek de zomer in Málaga - leuke zomertips Málaga - Zomer in de stad Málaga - Bezoek je deze zomer de bruisende stad Málaga? Of ga je op vakantie naar Málaga, hier een paar leuke zomertips dan in de zomer vinden er in Málaga vele mooie en leuke activiteiten plaats.

Lees meer »

Pedregalejo de Visserswijk in Málaga

Zoek je een echt authentiek stuk Málaga? Een strand waar je de visjes rechtstreeks uit het water gegrild krijgt? Een stukje Málaga dat wat minder druk is dan het oude centrum? Dan ben je aan het juiste adres bij Pedregalejo!

Lees meer »

Ontdek Malaga op z'n Hollands!

Ga op avontuur! Ontdek Malaga op z'n Hollands! Leer de stad Málaga eens op een andere manier kennen? Ga met onze gids een rondleiding op de fiets door Málaga maken. Een Nederlandstalige gids wel te verstaan, hij laat je het mooiste van de bruisende stad Málaga zien. Hij brengt je naar de mooiste en de meest interessante plekken. Zo krijg je in korte tijd een goede indruk van Málaga.

Lees meer »

Toeristenbus in Málaga - The Malaga hop-on Bus tour

Toeristenbus in Málaga - The Malaga hop-on Bus tour. Ontdek Málaga met de "Toeristenbus in Málaga - The Malaga hop-on Bus tour "  Málaga Sightseeing met een dubbeldekker. Beleef Málaga met een 24-uurs ticket voor de toeristenbus en bekijk met deze 24-uurs pas alle bezienswaardigheden van Málaga

Lees meer »

Booking.com