Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Blog » Op vakantie in MálagaOp vakantie in Málaga

Vakantie in Málaga, Spanje - Malaga is een prima bestemming voor een leuke vakantie of een fijne stedentrip ! Málaga bied je zon, zee, strand, shoppen, en cultuur. Zeker als je van lekker eten en drinken houdt op een fijn terrasje in Málaga. Malaga moet je gewoon ontdekt en beleeft hebben! Hier Lees je veel info voor een leuke vakantie of een fijne stedentrip naar Málaga


November in Málaga

November in Málaga - wat is er te beleven in Málaga? Ga lekker in de maand november een paar dagen op vakantie naar Málaga ook dan is er genoeg te beleven in Málaga.

Lees meer »

December in Málaga

December in Málaga, Spanje • Ontdek Malaga met de kerst • Málaga in december betekend kerstfeest, gezelligheid en kerstsfeer! Met de kerst wordt Malaga versierd met duizenden en duizenden lampjes die de stad in deze donkerdere dagen voor kerst verandert in een heerlijke gezellige fonkelende en betoverende kerstdecor. In de feestmaand december zijn de pleinen en straten in het historisch centrum en de toegang straten zoals Alameda Principal van Málaga in een prachtige lichten zee gehuld.

Lees meer »

Kerst in Málaga

Kerst in Málaga - Málaga in december, in december is Malaga versierd met duizenden en duizenden lampjes die de stad in deze donkerdere dagen voor kerst verandert in een heerlijke gezellige fonkelende en betoverende kerstdecor. Met de kerstvakantie in Málaga, proef je de kerstsfeer en geniet je van de gezelligheid en dat in een heerlijk mild klimaat! Hier vind je alles over Málaga in december

Lees meer »

Oktober in Malaga

Oktober in Málaga - Ontdek en beleef Málaga in de herfst. Het is najaar in Málaga  beleef en geniet het heerlijke herfstseizoen in Málaga. Wat biedt de stad Málaga in de Herfst, heerlijke en aangename temperaturen, het zeewater is nog lekker warm en het is niet te druk.

Lees meer »

Málaga vakantie - Genieten in de zonovergoten stad Málaga

Málaga vakantie - Ga heerlijk genieten van de stad Málaga overgoten met zon en cultuur. Boek goedkoop en voordelig een vakantie naar de stad Málaga . Als ik jou was zou ik het doen. Málaga in het zuiden van Spanje heeft meer dan 300 dagen zon per jaar, maar het heeft ook de bruisende stad Málaga!

Lees meer »

Malaga is een prima bestemming voor een stedentrip!

Malaga is een prima bestemming voor een leuke stedentrip! Málaga bied je zon, zee, strand, shoppen, en cultuur. Zeker als je van lekker eten en drinken houdt op een fijn terrasje in Málaga. Malaga moet je gewoon ontdekt en beleeft hebben! Hier Lees je veel info voor een leuke stedentrip naar Málaga.

Lees meer »