Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Ontdek Málaga » Blog » De leukste, mooiste en beste Tips voor Málaga


De leukste, mooiste en beste tips voor Malaga

De leukste, mooiste en beste tips voor de stad Malaga - Hier vind je de leukste en beste tips voor een heerlijke vakantie in de stad Malaga. Voor de leukste en beste overnachtingen, de mooiste bezienswaardigheden. lees hier nog veel meer leuke tips !



CAC Museum in Málaga

KUNST - CAC Museum in Málaga - Museum voor hedendaagse kunst. Het Stedelijk Centrum voor Hedendaagse Kunst ( CAC) presenteert de tentoonstelling "Vierhanden", een tentoonstelling van zesendertig werken van Gonzalo Torné en Quico Rivas tussen 2005 en 2007 (Rivas stierf in 2008) die hun smaak, bezorgdheid en gedachten onthullen.

Lees meer »

Ontdek Malaga - Bezienswaardigheden en onze vakantie tips!

Ontdek Malaga - Bezienswaardigheden en vakantie tips! - Málaga is een stad in de regio Andalusië en is de tweede stad van deze regio. Gelijktijdig is het de hoofdstad van de provincie Málaga en de vijfde stad van Spanje. De stad Málaga ligt aan de middellandse zee en aan de prachtige Costa del Sol.

Lees meer »

Russische museum Málaga

Expositie van Kazimir Malévich tot 2 februari 2019 in het Russisch Museum Málaga - Kazimir Malévich was een Russisch en Sovjet kunstschilder die grote bekendheid in West-Europa kreeg als docent en als theoreticus van het constructivisme en het suprematisme, als moderne kunstrichtingen.

Lees meer »

Ontdek en beleef Malaga op de fiets

Malaga op de fiets (E-bikes beschikbaar!) - Rondleiding Málaga met Nederlandstalige gids. Ontdek en beleef Malaga op de fiets, dagelijks om 10:00 uur en 15:00 uur. Ga je binnenkort op citytrip naar de geboortestad van Pablo Picasso? Dan is een van onze tours in Malaga echt iets voor jou! Een Nederlandse local neemt je op een veilige, leuke en informatieve manier mee langs de belangrijkste bezienswaardigheden.

Lees meer »

Jazz Festival Málaga

Jazz Festival Málaga - Een van de grootste evenementen in Malaga in het najaar is het jaarlijkse Malaga Jazz Festival. De editie van dit jaar is de 32e en zoals gewoonlijk doet hij een beroep op verschillende grote namen om dit jaarlijkse evenement te vieren. Deze blogpost vertelt je wat er op en tijdens het festival gebeurt.

Lees meer »

Lekker Nazomeren in Málaga

Nazomeren in Malaga , Andalusie - Welkom in Málaga, kom lekker nazomeren in Málaga dan in Málaga is het nog heerlijk weer om een weekje te vertoeven! Neem eens de tijd om van al dat typische en al het moois dat Málaga te bieden heeft, te genieten.

Lees meer »

Ontdek en beleef de leukste activiteiten in Málaga.

Ontdek en beleef de leukste activiteiten in Málaga, deze bruisen de stad heeft: prachtige stranden, een levendige haven, mooie bezienswaardigheden en leuke en gezellige restaurantjes waar je van lekkere tapas en wijn kunt genieten! Het is dé ideale stad voor een zonvakantie of een citytrip.

Lees meer »

Hondenstranden in Málaga

Hondenstranden in Málaga en de provincie Málaga - Hondenstranden in Málaga en de provincie Málaga, in Málaga zijn diverse hondenstranden te vinden, dit ondanks de vele politieke problemen die deze veroorzaakten. In Málaga stad heet het hondenstrand het kleine Playa de Arroyo Totalán, gelegen tussen Málaga en Cala del Moral, naast een cementfabriek.

Lees meer »

Fietsen door Malaga

Met Nederlandse gids op de fietsen door Malaga, Fietstours en Fietsverhuur. Ga samen met een Nederlandstalige local in ruim 3 uur de stad Málaga ontdekken en zie álles wat je moet zien. Beleef deze veilige en heerlijke tour. Málaga op de fiets, maak een fietstour en geniet van de mooiste bezienswaardigheden. 

Lees meer »

Op welke dag ga jij Málaga bezoeken?

Málaga - Op welke dag ga jij Málaga bezoeken?  Voor je de prachtige  en bruisende stad Málaga gaat bezoeken, hier een paar praktische tips als je de stad Málaga gaat bezoeken voor een dag tijdens je vakantie in de omgeving van Málaga, houd dan rekening met het volgende:

Lees meer »

Booking.com