Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Home » Blog » Málaga › nieuws


Het laatste nieuws over Málaga

Op OntdekMálaga.nl ontdek je interessante feitjes, weetjes en lees je het laatste nieuws over de stad Málaga.


De 135 meter hoge toren in de haven van Málaga komt er echt

Een kleine twee weken geleden kwam het megaproject in de haven van Málaga weer een stapje dichterbij. De koninklijke familie van Qatar besloot na een ontmoeting met de burgermeester van Málaga, Francisco de la Torre, om 150 miljoen euro neer te leggen voor de bouw van een hotel van 35 verdiepingen in de haven van Málaga. 

Lees meer »

Grote lego expositie bij haven van Málaga

Muelle Uno ontvangt de grootste LEGO expositie van Europa. Meer dan 100 schaalmodellen van bijvoorbeeld de Titanic, Star Wars en een grote hoeveelheid aan andere lego-modellen. De expositie is te zien van 16 juni tot en met 22 september in de hoek van de haven van Málaga. 

Lees meer »

Kortingsactie 2019 Spaans leren bij Instituto Picasso

Spaans leren en beachvolleybal combineren? Wij van ontdekmalaga kunnen een unieke korting aanbieden voor een talencursus bij Instituto Picasso in Málaga. Deze taalschool is gevestigd aan plaza de la Merced en staat omschreven als een van de meest gerenommeerde taalscholen in de stad. Dus als jij deze zomer of in de rest van het jaar 2019 Spaans wilt leren, is dit de ideale kans! De korting geldt voor cursussen met startdata vanaf maandag 5 augustus tot en met 30 december 2019. Dit kan honderden euro’s schelen. Elke cursusweek start op maandag. Dat betekent 22 kansen op een cursus Spaans met korting!

Lees meer »

Nu ook elektrische steps van UBER in Málaga

Sinds een paar weken is ook UBER actief op de markt van elektrische steps in Málaga. De JUMP-steps zijn te boeken in de UBER app en zijn nu naast Tier, Wind, Volt en Lime te vinden. Onze favoriet is nog steeds TIER, aangezien de promotiecode daar ook echt 15 minuten gratis is in plaats van ‘gratis unlock’ die andere bedrijven aanbieden. Je betaalt tijdens de promotieperiode dan nog steeds geld. Als je elektrische steps wilt proberen dan is Tier dus nog steeds de beste optie. Bekijk deze pagina voor alle kortingscodes.

Lees meer »

Een van de meest luxe jachten meert aan in haven van Málaga

Luxe jachten weten de haven van Málaga steeds beter te vinden. Afgelopen maandag was het de beurt aan de Lady Moura, een zogeheten superjacht. De Lady Moura is eigendom van de Saoedische tycoon Nasser Al Rasheed. Het is een van de meest luxe jachten ter wereld waarvan de waarde tussen de 200 en 250 miljoen euro ligt. Het schip is donderdag vertrokken.

Lees meer »

Lekker winkelen: uitverkoop Málaga start 1 juli

Ben jij binnenkort in Málaga en houd je van winkelen? Op maandag 1 juli begint in Andalusië officieel de zomeruitverkoop. Je ziet nu al dat de meeste winkels de 'rebajas' al aankondigen. In de meeste regio's in Spanje begint dit op 1 juli, al begint het in Madrid en Valencia al iets eerder. Málaga ligt in Andalusië en dus is het hier 1 juli. De officiële algemene verkoop houdt op rond eind augustus. Genoeg tijd dus om nog lekker te winkelen.

Lees meer »

Penthouses voor ruim 3 miljoen te koop in Málaga

In Málaga, ten westen van de haven, worden direct aan het strand 3 luxe woontorens gebouwd. In totaal kost het de 2 vastgoedontwikkelaars 225 miljoen euro. De torens staan direct aan het strand van Misericordia en een penthouse moet 3 miljoen euro opleveren. Wees er snel bij, want op = op. De torens krijgen de naam Picasso Towers.

Lees meer »

Alameda Principal werkzaamheden gaan vooruit

Na zo'n 10 jaar van werkzaamheden gaat het er eindelijk wat beter uitzien in de Alameda Principal, een hoofdstraat in Málaga. Er komt een uitbreiding van de metro tussen El Perchel bij María Zamnbrano en Guadalmedina. Ze zijn vorige maand begonnen met het laatste deel; het maken van een voetgangersgebied bovengronds.

Lees meer »

Spanje nummer 1 vakantieland voor alleenreizende toeristen

Spanje is verkozen tot het beste land om in je eentje te bezoeken. Spanje is dus het beste vakantieland voor een solo vakantie! Dat schrijft US News and World Report, een Amerikaans reismagazine. De lijst wordt sinds 1980 samengesteld en het is het tweede jaar op rij dat Spanje op de nummer 1 positie staat.

Lees meer »

Gemeente Málaga wil caminito del rey aanmelden als werelderfgoed

De caminito del rey is cultureel erfgoed, zo zegt de provincie Málaga. De spectaculaire wandeling caminito del rey is een van de best bezochte attracties in Andalusië, de zuid-Spaanse regio waartoe Málaga ook behoord. Zij zetten ruim vijf jaar geleden de renovatie in gang. Er werd gisteren een voorstel gepresenteerd bij UNESCO van maar liefst 250 pagina’s. De gemeente Málaga wil de caminito del rey aanmelden als werelderfgoed.

Lees meer »